hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

furt usa spargere

Furtul anului la Gherla, nerezolvat după un an. Păgubitul are o ipoteză gravă – VIDEO

160.000 lei nu sunt deloc o pagubă de ignorat, dar așa pare să fie tratat acest caz de furt de către responsabili.

In urmă cu un an de zile, în dimineața unei zile de decembrie, proprietarul unui apartament dintr-un bloc de pe strada Gelu din Gherla și-a găsit casa răvășită și banii adunați o viață, lipsă.

A fost anunțată poliția, s-a demarat o anchetă, s-au adus ca probe imagini de pe camere de supraveghere din zonă, unde apar mai multe persoane suspecte, s-au dat declarații prin care suspecții ar fi fost recunoscuți. La scurt timp, cazul a fost preluat de parchet, unde se află și în prezent, dar aici pare să bată pasul pe loc. După un an de zile, niciun rezultat.

Păgubitul este disperat și spune că acest caz l-a îmbolnăvit de inimă, iar soția sa a intrat în depresie. Cu banii strânși voiau să cumpere o garsonieră pentru copii, dar toate planurile le-au fost date peste cap de cele întâmplate.

Omul a depus sesizări și a făcut adrese până sus, la președinție și procurorul general, dar niciuna nu i-a fost de folos. De un an de zile așteaptă o rezolvare și nu vede niciun semn că s-ar mișca ceva.

Singura explicație pe care o găseste este că la mijloc ar fi vorba despre o persoană importantă. „Din ce se vorbește, în spatele autorilor furtului s-ar afla un copil de magistrat. De aceea este oprit totul și nu se dorește aflarea adevărului”, crede cu convingere păgubitul. Acesta nu a renunțat la luptă și este convins că într-o bună zi se va face dreptate.

video, în continuare

imagini: Antena1

sus(5)jos(33)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns