nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej pub vanzare vintage gherla locuri de munca gherla contabil mariflor dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sala jocuri operator sloturi

furt usa spargere

Furtul anului la Gherla, nerezolvat după 4 luni. Păgubitul spune că 6 persoane l-au recunoscut pe un suspect în imaginile video

Se împlinesc patru luni de la furtul anului la Gherla, când dintr-un apartament din Cartierul Nou s-au furat 160.000 de lei.

Cercetările în acest caz nu au ajuns la nicio concluzie. „M-a îmbolnăvit situația asta!”, spune păgubitul, care este tot mai disperat pe zi ce trece, mai ales când vede că ancheta în acest caz nu avansează deloc.

Camerele video de lângă blocul unde s-a dat spargerea pe 12 decembrie 2017 au înregistrat mișcările din acea zi. Pe imagini apar la un moment dat doi suspecți, care intră și ies de mai multe ori pe casa scărilor, iar la final ies cu un colet.

„Sunt 6 persoane, între care eu și soția mea, care am dat declarații înregistrate la Poliție prin care l-am identificat cu nume și prenume pe unul dintre suspecți. Este vorba despre fiul unei persoane influente din zonă. Cu toate acestea, anchetatorii nu par să ia în considerare acest element. Ei au primit de la liceul din Gherla unde învață tânărul respectiv o adresa în care se precizează că în dimineața când s-a dat spargerea, elevul a fost prezent la cursuri. Am cerut să văd și eu imaginile de pe camerele de supraveghere ale liceului, dar cererea mea a fost respinsă. Am impresia că nu se dorește rezolvarea acestui caz și că s-au făcut presiuni până sus la Cluj pentru ca cercetarea să fie tărăgănata”, spune omul. „Mai sunt și alte piste de verificat, cum ar fi apelurile telefonice făcute în intervalul respectiv, dar nu-și bate nimeni capul cu ele”.

Deși este dezamăgit total de cele ce se întâmplă, păgubitul nu și-a pierdut de tot speranța. El trăiește cu convingerea că până la urmă, vinovații vor fi găsiți. „Acum, în pragul sărbătorilor de Paște, poate le da Domnul mintea de pe urmă și își vor recunoaște fapta”.

Cazul furtului de la Gherla a fost preluat de parchet, iar cercetările continuă sub supravegherea procurorului.

Furtul anului la Gherla, fără autor. Păgubitul bănuiește că la mijloc s-ar afla „o persoană influentă” – VIDEO

sus(0)jos(20)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns