hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

suspecti furt gherla

FURTUL ANULUI la Gherla, ENIGMA nedezlegată. După o lună de zile, polițiștii caută încă autorii – VIDEO suspecți camere supraveghere

1,6 miliarde de lei vechi s-au furat dintr-un apartament din Gherla, pe 12 decembrie 2017.

S-a întâmplat într-un bloc din Cartierul Nou din Gherla, în plină zi. Din declarațiile păgubitului, hoții au venit pregătiți, cu scule potrivite pentru a pătrunde în apartament. Parcă veniseră la pont și știau că la acea oră nu este nimeni acasă. Au găurit cu o mașină butucul de la ușă, au intrat, au răvășit toată casa, au găsit ce au căutat și au dispărut.

Poliția a fost sesizată despre acest caz, însă după o lună de zile, autorii nu au fost încă identificați. Iar pe măsură ce timpul trece, șansele ca omul să își mai recupereze banii scad dramatic.

Camerele video de supraveghere din zonă au înregistrat momentele din acea zi. Păgubitul le-a verificat și i s-au părut suspecți doi bărbați, care intră la un moment dat în blocul respectiv.

După doar 2 minute, cei doi ies afară. Mai trec 10 minute și cei doi intră din nou. Stau în jur de 13 minute și ies. Unul dintre ei face ocol pe la containerul de gunoi, unde aruncă probabil ceva. Are în brațe o pungă, în care ar putea fi chiar banii dispăruți. Se reîntâlnește după câțiva pași cu colegul și pleacă.

Păgubitul bănuiește că aceștia ar putea fi autorii și îi îndeamnă pe cei care îi recunosc sau care ar putea da detalii despre acest caz să anunțe imediat poliția sau să sune la numărul 0742499037. Omul spune că îi va recompensa pe cei care ajută la prinderea hoților.

video – imagini camere supravegehre din ziua furtului

sus(28)jos(17)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns