taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
magazin gherla

Furt la un magazin de haine, ce se întâmpla după perdea – VIDEO

O femeie care a rămas fără bani și acte a anunțat poliția. În data de 7 august, în jurul orei 16, o femeie i-ar fi sustras o sumă de bani și acte de identitate dintr-o geantă, într-un magazin de haine din Gherla.

„O doamnă a intrat vineri în magazia magazinului, unde clienții nu au ce căuta, cu intenția sa sustragă ceva. Mi-a găsit geanta, de unde mi-a luat portofelul cu buletin, card de sănătate, carduri bancare, bani”, a povestit păgubita.

Aceasta a verificat imaginile de pe camerele de supraveghere și a descoperit o clientă pe care o consideră suspectă, prin comportamentul avut în magazin, în spatele unei perdele.

femeie magazin

Femeia a anunțat poliția despre cele întâmplate, iar apoi a fost și a dat declarații la sediu. „Le-am spus polițiștilor că am înregistrări video de pe camerele de supraveghere, dar nu a venit încă nimeni după ele”.

Acum poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Gherla efectuează verificări şi activităţi informativ-operative, în vederea „identificării unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt, tragerea acestora la răspundere penală şi recuperarea prejudiciului”.

„La data de 7 august 2020, în jurul orei 16.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au fost sesizaţi de către o femeie de 45 de ani, din același municipiu, despre faptul că în jurul orei 15.20, în timp ce se afla în incinta unei societăţi comerciale, persoane necunoscute i-ar fi sustras din geantă un portmoneu care conţinea aproximativ 190 lei şi diverse documente, cauzând un prejudiciu de aproximativ 500 lei@, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

În această cauză se efectuează acum cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

video în continuare

sus(0)jos(14)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns