hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

stupi furt

Furt de stupi – trei barbati retinuti de politie

Trei bărbaţi au fost reţinuţi 24 de ore de către poliţiştii clujeni pentru furt calificat. Aceştia sunt bănuiţi că au sustras peste 50 de stupi, cauzând un prejudiciu de circa 38.000 lei.

La data de 8 iulie 2014, poliţişti din cadrul I.P.J. Cluj – Secţia 2 Poliţie Rurală Apahida au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, 3 tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani, din comuna Cojocna, suspectaţi de sustragerea a peste 50 de stupi.

În fapt, în urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că în perioada martie – iunie a.c., cei trei bărbaţi ar fi sustras 53 de stupi, de pe raza comunelor Apahida şi Căianu.

Totodată, în urma verificărilor desfăşurate, s-a constatat că bărbaţii, în noaptea de 15/16 iunie a.c., ar fi sustras aproximativ 800 kg de nutreţ, în valoare de circa 750 lei, de pe un teren agricol din comuna Căianu.

Prejudiciul cauzat în urma acţiunii acestora este de aproximativ 38.000 de lei, în cauză fiind 9 persoane vătămate. Acesta a fost recuperat parţial de către poliţişti.

Faţă de cei trei bărbaţi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută de Codul penal, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţii infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

stupi furt

sus(0)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns