hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

gherla noaptea armeneasca biserica primaria

Frig de îngheț la mijlocul lui aprilie, cum va fi vremea până la sfârșitul lunii și de când se încălzește

Mijlocul primăverii a adus frig sub pragul de îngheț. Marți dimineață la ora 4 erau la Gherla -2 grade Celsius, în condiții de cer senin. La aceeași oră, la Cluj-Napoca se înregistra -1 grad, iar la Dej erau aproape -3 grade. Cu asemenea valori, noaptea de luni spre marți a fost cea mai rece din această lună.

Cel mai frig în România a fost noaptea trecută în Carpații Orientali, la Vârful Călimani, -10 grade, iar cel mai cald la Drobeta Turnu Severin, cu 7 grade în aer.

Specialiștii ANM spun că aceasta ar putea fi ultima zi cu temeperaturi atât de scăzute și că până la sfârșitul lunii se va încălzi în toată Transilvania.

În prognoza pentru următoarele două săptămâni, meteorologii anunță că vremea se va menține rece în această săptămână de prognoză, când se vor înregistra medii ale temperaturilor din timpul zilei între 12 și 14 grade. Pe timpul nopții, temperaturile minime vor fi cuprinse, în medie regională, între -4 și 3 grade.

prognoza meteo aprilie
sursa: ANM

Săptămâna viitoare, vremea se va încălzi ușor și treptat, valorile maxime vor atinge medii de 21 de grade în ultimele zile, iar temperaturile minime nocturne se vor situa în jurul a 6 grade.

Se vor semnala precipitații predominant sub formă de ploaie în primele zile acestei săptămâni, iar spre sfârșitul celei de a doua săptămâni a fi în creștere probabilitatea pentru ploi slabe și trecătoare.

sus(5)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns