irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
vot urna alegeri alegator

Fraudă la vot în Cluj, incidente semnalalte în ziua alegerilor. Filtre rutiere ale poliției pe drumuri, ce verifică

La nivelul județului Cluj, procesul de votare la alegerile locale și europarlamentare de duminică a început conform planificării, fără să fie înregistrate evenimente deosebite, informează IPJ Cluj.

Toate sesizările de caracter electoral transmise către structurile de Poliție sunt gestionate în mod corespunzător și echidistant, iar după verificările ce se impun se stabilește care dintre acestea se confirmă.

Până la ora 11, la nivelul întregului județ au fost semnalate cinci incidente sau fapte ilegale în context electoral, toate fiind verificate cu prioritate. Dintre acestea, trei nu s-au confirmat, fiind înregistrat un dosar penal pentru fraudă la vot și aplicată o sancțiune contravențională.

Totodată, pe raza județului sunt organizate mai multe filtre rutiere, cu scopul de a verifica transportul de persoane, în contextul electoral, pentru depistarea persoanelor care încalcă prevederile legale, precum și pentru fluidizarea traficului rutier.

Toate structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne desfășoară activități, în sistem integrat, pentru a asigura exercitarea dreptului la vot în condiții de siguranță și pentru a verifica și sancționa cu celeritate orice semnalare de incident sau încălcare a normelor legale, cu respectarea principiilor care guvernează conduita profesională: legalitate, echidistanță, imparțialitate, disponibilitate și cu prioritatea interesului public.

Cetățenii sunt îndemnați să sesizeze orice încălcare a legii electorale la numărul 112.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns