taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
cristian lipovan cernobal

Fotografiile lui Cristian Lipovan în expoziție sub pământ, la Salina Turda. Mai sunt două locuri pentru un nou tur foto la Cernobîl

Fotografiile realizate de Cristian Lipovan la Cernobîl au făcut în urmă cu aproape un an înconjurul României și chiar au trecut granițele țării.

După excursia foto la locul celui mai mare dezastru nuclear, petrecut în 1986, gherleanul a vorbit despre experiența avută în presa națională, la radiouri și televiziuni, incitate de acest subiect sensibil. Cristi a vorbit despre aventura sa la Discovery, Digi24, TVR, la Kiss FM, în Libertatea, Monitorul, Național Geographic și pe o mulțime de site-uri de internet.

Acum fotografiile lui Lipovan de la Cernobâl și Pripiat vor putea fi văzute în expoziția Photo România Festival, care are loc la adâncime, în Salina de la Turda, între 5-30 martie 2018.

Este a două expoziție a fotografului din Gherla la Salina, după cea cu locuri abandonate de anul trecut, din proiectul „Places Suffering”.

cristian lipovan foto expozitie salina turda cernobil

Între timp, Cristi pune la cale a doua expediție între ruinele dezastrului nuclear din Ucraina. Mai are două locuri libere, așa că cei interesați de o aventură unică, trebuie să se grăbească. „O să plec pe 28 martie și stăm acolo trei zile!”, a povestit el.

Imaginile de la Cernobîl și Pripiat vor putea fi admirate în luna aprilie într-o expoziție la Gherla, iar în luna mai, cei 5 ani de la lansarea proiectulul „Places Suffering” vor fi sărbătoriți la Cluj printr-un eveniment special.

sus(14)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns