irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
angajare sofer transport mobila gherla dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon
atletic olimpia gherla u15

Fotbalistele echipei Atletic Olimpia Gherla U15 au cedat în fața CFR Cluj

Formația de junioare U15 a clubului gherlean Atletic Olimpia a evoluat în cadrul etapei a VII-a împotriva echipei clujene CFR 1907 (Venus Maramureș).

Meciul din weekend a avut loc pe terenul sintetic al Liceului Aurel Vlaicu din Baia Mare, unde gruparea ceferistă susține toate întâlnirile oficiale programate acasă.

După o confruntare echilibrată doar în repriza a doua, ”gazdele” au câștigat cu scorul de 3-2 (3-0), fotbalistele din Gherla având în prima parte a jocului o prestație sub așteptări, însă au revenit după pauză, înscriind adversarelor două goluri, insuficient, însă, pentru a obține măcar un punct pe terenul sintetic de sub Gutâi.

Pentru oaspete au marcat Andriela Bogdan și Valentina Mesarăș, dar spre finalul paridei gherlencele au ratat și alte ocazii de a egala sau chiar să obțină trei puncte.

În urma partidei de la sfârșitul săptămânii, în clasament s-a făcut o rocadă, CFR 1907 trecând pe locul doi cu 9 puncte, în timp ce Atletic Olimpia a rămas pe poziția 3 cu 8 puncte.

În etapa următoare, sâmbătă, 6 aprilie, elevele antrenoarelor Iulia Mera și Alexandra Iușan primesc acasă vizita celor de la ACS Academia de Fotbal Florești, echipă care în weekend a pierdut clar, 0-6, în deplasarea cu liderul ACS Tg. Mureș 1898-MSE 1898.

Szekely Csaba / foto Facebook Atletic Olimpia Gherla feminin

angajare loc de munca sofer distributie gherla dej cluj fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns