irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
atletic olimpia gherla feminin fotbal ACS HERMANNSTADT SIBIU

Fotbalistele de la Atletic Olimpia Gherla învinse pe teren propriu de AFC Hermannstadt Sibiu

Mai rar s-a întâmplat în ultimii ani, indiferent în ce eşalon competiţional a activat, ca echipa feminină Atletic Olimpia Gherla să piardă acasă. Dar, iată că în prima etapă al noului campionat din liga a II-a formaţia de pe Someş a fost învinsă chiar pe teren propriu, de gruparea AFC Hermannstadt Sibiu.

Lipsa de luciditate a gazdelor la 0-0 a făcut ca echipa care a greșit mai puțin să triumfe. Astfel, duminică pe stadionul din parcul municipiului Gherla, oaspeții au câștigat cu scorul de 3-0 (1-0) după un meci disputat, caracterizat prin multă dăruire din partea ambelor combatante.

La Atletic Olimpia s-a observat lipsa de omogenitate a echipei, noile jucătoare transferate în intersezon în ultima clipă încă nu s-au integrat în jocul formaţiei antrenate de Iulia Mera şi Alexandra Iuşan, ambele evoluând şi pe teren în întâlnirea din weekendul trecut. Aşa se explică insuccesul fetelor în etapa de debut a noului sezon fotbalistic, care, iată a început cu stângul pentru ocupanta locului doi la finalul campionatului trecut.

Desigur, speranțele sunt ca în partidele următoare, tinerele fotbaliste de pe Someş să revină la forma arătată în sezonul trecut şi să aducă din nou bucurie în rândul suporterilor.

Meciul celeilalte reprezentante a Clujului în liga a II-a, ACS Olimpic Star cu ACS Campionii Fotbal Club Argeş, a fost anulat.

În etapa următoare, sâmbătă, 16 septembrie 2023, Atletic Olimpia Gherla se deplasează pe terenul formaţiei United Bihor, în timp ce ACS Olimpic Star va primi vizita primului lider al clasamentului seriei a 2-a din liga a II-a, Politehnica Timşoara 2.

Szekely Csaba /  foto Claudiu Capră

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns