gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
mariflor gherla fabrica angajare inginer sofer muncitor sofer vanzator dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon
atletic olimpia gherla fotbal politehnica timisoara

Fotbalistele de la Atletic Olimpia Gherla au terminat turul campionatului pe locul doi

Duminică au luat sfârşit întrecerile şi în liga a II-a fotbal feminin. Echipa Atletic Olimpia Gherla a susţinut ultimul meci al campionatului la Timişoara, unde a avut o partidă deosebit de grea cu liderul actual al clasamentului, Politehnica 2 din localitate.

Chiar dacă echipa gherleană a deschis scorul prin Alexandra Pop, care a recuperat mingea din picioarele portarului, la scurt timp a venit și egalarea gazdelor, care au reușit totodată să se desprindă pe tabelă: 2-1. Până la finalul primei reprize, Alexandra Iușan a restabilit egalitatea. printr-o execuție superbă.

După revenirea de la vestiare, gazdele au reușit să înscrie încă de două ori și să câștige partida, cu scorul final de 4-2 (2-2).

Pentru gruparea din Gherla au marcat Alexandra Pop şi Alexandra Iuşan, în timp ce reuşitele învingătorilor au aparţinut lui Alexandra Mogoşanu (2), Shaira Pera şi Patricia Şerban.

Prin acest nou succes echipa timişoreană se menţine pe locul 1 în clasamentul seriei, cu 24 de puncte, urmată de Atletic Olimpia Gherla cu 18 puncte şi golaveraj 39-10.

Pentru jucătoarele din Gherla, sezonul de toamnă încă nu s-a terminat. Miercuri, 22 noiembrie, elevele antrenoarelor Iulia Mera şi Alxandra Iuşan mai au de susţinut o partidă în cadrul Cupei României, cu Academia de Fotbal Floreşti, partidă care se va desfășura în deplasare, pe stadionul Unirea din Florești.

Szekely Csaba / foto Claudiu Capră

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj tractari gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns