locuri de munca gherla dej cluj angajare mariflor muncitor

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon locuri de munca angajare gherla dej cluj expert contabil mariflor locuri de munca gherla dej cluj agent securitate

silaghi mihai u18 romania albania

Fotbalist din Mintiu Gherlii în lotul naţional U18

Tradiţiile fotbalului de la Mintiu Gherlii continuă. După pleiada de jucători porniţi pe drumul performanţei din comuna de la marginea Gherlii – Hurloi, Bichescu, Florian, Sălăgean, Didi Neamţu, fraţii Butuza sau fraţii Coroi, unii dintre ei ajungând la U Cluj, în această vară un alt tânăr talentat, născut la Mintiu Gherlii bate la porţile consacrării.

mihai silaghi fotbalEste vorba de juniorul în vârstă de 17 ani de la CFR 1907, trecut și pe la Viitorul Gherla, Mihai Silaghi, care la mijlocul lunii august a evoluat în două meciuri amicale susţinute de Naţionala României cu reprezentativa Albaniei pe terenul Centrului Naţional de pregătire de la Buftea.

În ambele partide, câştigate de ai noştri cu 2-0, respectiv 4-1, a fost introdus pe teren şi fotbalistul Mihai Silaghi.

foto: Facebook

video: înregistrarea meciului cu Albania

Silaghi a absolvit școala primară în cadrul Şcolii Gimnaziale Mintiu Gherlii şi care a învăţat abc-ul jocului cu mingea rotundă chiar pe terenul din sat, la formaţia de juniori Vulturul din localitate.

În prezent el face parte din echipa de juniori U18 a clubului CFR 1907, Grupa Elitelor. La lotul naţional U18 el este pregătit de antrenorul Daniel Oprescu.

Sportul mintiuan se remarcă din nou, mai ales la copii şi juniori, cu rezultate bune chiar şi pe plan naţional.

Szekely Csaba

sus(48)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns