taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
fotbal unirea geaca avantul suatu

Fotbal liga V – Unirea Geaca urcă pe locul 2 după o victorie categorică cu Avântul Suatu

În liga a V-a, zona Mociu, Luceafărul Ghirișu Român s-a desprins de urmăritoare, asigurându-și locul 1, cu patru etape rămase de disputat, iar singura miză rămasă este locul 2, pentru care luptă Recolta Frata, Gloria Cătina și Unirea Geaca, singura echipă neînvinsă în acest retur de campionat.

Cu ocazia etapei XXII, Unirea Geaca a primit vizita celor de la Avântul Suatu și a început jocul cu două ratări. În minutul 13, Marian Ardelean a deschis scorul pentru Unirea, după ce a preluat și a trimis mingea din lângă bară, fără a-i lăsa nicio șansă portarului advers. Jocul a fost controlat în continuare de Unirea, care a reușit 2 goluri în două minute, prin Cionca și Jeican, care au punctat în minutele 20 și 22. Până la finalul primei părți, Cionca a reușit dubla, stabilind astfel și scorul pauzei, 4-0.

După 5 minute de la reluarea jocului, Cionca reușește să mai puncteze odată, după ce preia pe piept și șutează la colțul lung, iar Unirea se desprinde pe tabelă. După 2 minute, Avântul Suatu beneficează de o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri, iar Antonio Vintilă marchează după un șut perfect, aproape de bară. Jocul continuă cu Unirea dominându-și adversarul la toate capitolele, iar în minutul 66, Lucian Jeican scapă singur cu portarul și trimite mingea pe lângă acesta, reușind și el o dublă.

Unirea a făcut toate schimbările, iar cu 4 minute rămase din joc, Lakatos este faultat în careu, iar arbitrul dictează lovitură de pedeapsă. Căpitanul echipei, Răzvan Matei, transformă fără emoții, ducând scorul la 7-1. Pe final de meci, Unirea a mai avut două ocazii, dar mingea a trecut, în ambele cazuri, puțin pe lângă poarta adversă. Arbitrul pune capăt jocului, iar Unirea urcă pe locul 2 după o victorie categorică și așteaptă meciul din etapa viitoare, în care se va deplasa la Căianu.

Unirea: Fekete – Enache, Matei R, Matei T, Todoran – Tarcea, Jeican, Cetenaș, Ardelean – Basa, Cionca
Rezerve: Zăblău, Buzilă, Tarța, Bodea, Lakatos, Tanjong, Bărbos

Alex Zablau

sus(2)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns