taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon

Fotbal liga V – Unirea Geaca continuă lupta pentru locul secund și obține încă o victorie, cu Infrățirea Căianu – FOTO

Cu ocazia etapei a XXIII-a de fotbal din liga V, zona Mociu, Unirea Geaca s-a deplasat duminică la Căianu, pentru a întâlni de la ora 16 echipa locală Infrațirea. Pe un teren care i-a dat mari bătăi de cap, Unirea a reușit să se impună, cu 5-1.

Începutul jocului a fost unul timid, gazdele reușind să deschidă scorul după o minge respinsă greșit și un lob de la mare distanță, în minutul 7. A fost un duș rece pentru Unirea, care s-a trezit și a început să atace mai concret.

După ce Cionca și Tarcea, în două rânduri, au ratat egalarea, Jeican este faultat în careu, in minutul 37, iar arbitrul dictează lovitură de pedeapsă. Căpitanul echipei, Matei Răzvan, transformă și restabilește egalitatea. După numai 3 minute, Bașa transformă și el, fără emoții, o lovitură de pedeapsă obținută tot de el, iar Unirea încheie prima repriză cu un avantaj fragil, 2-1.

galerie foto: imagini de la meci

galerie foto gherlaRepriza a doua începe de unde s-a încheiat prima, cu Unirea atacând, iar în minutul 55, Cionca Paul îsi trece și el numele pe lista marcatorilor, ducând scorul la 1-3 pentru oaspeți.

După un gol anulat al căpitanului. Matei Răzvan, pentru un fault în atac, Enache Vlad, intrat la pauză, marchează și el, după un lob cu exteriorul la colțul lung. La scorul de 1-4, Unirea părea să fi împachetat deja cele 3 puncte, pregătindu-le pentru drumul spre Geaca.

Cu 10 minute rămase din joc, Cionca mai punctează odată, stabilind astfel și scorul final, 1-5. Oaspeții se distanțează astfel la 5 puncte față de locul 3 din clasamentul AJF, ocupat in acest moment de Gloria Catina, cu trei etape rămase de jucat.

Unirea Geaca: Fekete – Buzilă, Matei R, Nicoară, Todoran – Tarcea, Cetenaș, Jeican, Ardelean – Bașa, Cionca
Rezerve: Obadă, Toweh, Molnar, Matei T, Enache, Lakatos, Zăblău

Alex Zablău

sus(4)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns