taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
fotbal speranta petresti viitorul rascruci

Fotbal liga V – Speranța Petrești a învins Viitorul Răscruci – FOTO

Pe o vreme caldă, cu 20 de grade în aer, pe un teren bun și cu aproape 100 de spectatori s-a jucat sâmbătă de la ora 15 meciul etapei cu numărul XVI la Petrești, între echipa Speranța din localitate și Viitorul Răscruci, în liga V, zona Gherla.

Meciul a fost pe mâna gazdelor, care au avut de înfruntat o echipă cu 10 jucători pe teren.

Scorul a fost deschis pentru gazde de Gabruș, în minutul 26. La începutul reprizei a două a intrat pe teren în locul lui Marcel Bodea jucătorul Adrian Moldovan, care a înscris pentru Petrești în minutul 71.

După 10 minute, David Darius a trimis din nou balonul în poarta oaspeților, stabilind scorul final, 3-0.

Partida a fost arbitrată la centru de Paul Fărcaș, ajutat de Adrian Trif și Georgian Moholia.

galerie foto: imagini de la meci

galerie foto gherlaSperanța Petrești: Pop, Mic, Maxim, Măhălean, Lăcătuș, Hodiș, Gabruș, Fogarasi, Farcaș, David, Bodea. Au mai intrat Moldovan (’46) și Naghiu (’67)

Viitorul Răscruci: Bali, Boli, Cengheri, Fodor Carol, Fodor Ciprian, Fodor Paul, Lăcătuș Daniel, Lăcătuș Radu, Otvos, Tantar.

Pentru prima zi de Paști sunt programate întâlnirile Vulturul Taga – Voința Sic, Luceafărul Orman – Înfrățirea Livada, Vulturul Bunești – Vulturul Real Fundătura.

Meciul dintre FC Bonțida și Zorile Buza, jucat vineri, s-a incheiat cu 2-1, după 1-0 la pauză. Au fost amânate întâlnirile dintre Progresul Nireș – BPV Standard Nima și Avântul Panticeu – Viitorul Stoiana.

La zi, clasamentul din liga V – zona Gherla este condus de FC Bonțida, urmată de Viitorul Stoiana, Progresul Nireș și Speranța Petrești.

sus(1)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns