taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
fotbal fete gherla

Fotbal la feminin – meci greu pentru Atletic Olimpia cu Student Sport Alba Iulia – FOTO

Că începuturile sunt mai grele s-a demonstrat duminică, la meciul amical de fotbal dintre echipele de fete Atletic Olimpia Gherla și Student Sport Albă Iulia.

Fetele noastre, aflate la început de drum, au trebuit să tragă din greu pentru a ține pasul cu adversarele, mult mai experimentate. Le-a îngreunat evoluția și căldura de vară, care le-a obligat pe unele să ceară ieșirea de pe terenul de joc.

În aceste condiții, meciul a curs aproape exclusiv într-o singură direcție, cu atacuri succesive ale oaspetelor la poartă. S-au jucat două reprize a câte 40 de minute, iar după o jumătate de ora era deja 5-0. Abia spre finalul partidei, Atletic Olimpia a înscris golul de onoare. Meciul s-a încheiat cu 1-12.

galerie foto – imagini de la meci

galerie foto gherla„S-a simțit în evoluția jocului și faptul că la Student Sport au jucat cinci fete trecute de 19 ani, jucătoare cu experiență”, a declarat la final președintele Cosmin Groza. „Din păcate, deocamdată nu avem pregătirea fizică necesară, dar asta nu însemna că ne dăm bătuți. Sper să mai aducem două-trei jucătoare care să mai închege puțîn formația, o să mai avem și câteva meciuri amicale. O să mergem și noi la Alba Iulia, peste câteva săptămâni, iar apoi vom evalua situația. Eu le încurajez pe fete să nu cedeze, să nu renunțe, să nu pice moral”.

În tabăra adversă, satisfacția a fost mare. „Sunt fericit, victoria de azi vine după un meci la Ineu cu o echipa din liga a II-a, în fața căreia am pierdut cu 6-5”, a declarat la rândul sau antrenorul Student Star, Cătălin Coste. „Mi-a fost teamă la un moment dat, chiar dacă am condus. Nu contează scorul, ne-am făcut treaba, fetele și-au dorit asta și se vede muncă lor”.

În formația din Alba a intrat și Loredana Popa, golghetera la Olimpia Cluj, fost căpitan Under 18.

Coste a mai precizat că Student Star Alba Iulia este singurul club la care părinții plătesc pentru fotbal. „La ultima ședința, fiecare părinte a plătit câte 400 de lei. Doar așa poți face performanță, dacă ai bani, condiții, un teren bun, lumea lângă ține. Noi avem un lot numeros, de 30 de fete. Sper să ne vedem în campionat pe teren, împreună!”

Adunarea Generală a cluburilor de fotbal feminin are loc pe 22 august, la complexul național de la Mogoșoaia, unde se va stabili dată începerii noului campionat și se va alcătui tabloul competițional din liga III. Sunt 21 de echipe, care ar putea juca în trei serii. Acestea ar putea arată astfel:

Seria I –  CS Nicu Gane Fălticeni, CSM Pașcani, Csikszereda Miercurea Ciuc, FC Onești, Universitatea 2 Galați, ACS Topolog (Tulcea), Activ Slobozia

Seria II – Dream Team București, Progresul București, FC Carmen București, Dunărea Giurgiu, Real 2 Craiova, Luceafărul Filiași, Atletic Drobeta Tr. Severin

Seria III – Juventus Timișoara, Student Sport Alba Iulia, AC United 2 Bihor, Independența 2 Baia Mare, Venus Maramureș Satulung, Atletic Olimpia Gherla, CSM Târgu Mureș.

sus(7)jos(7)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns