irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
angajare sofer transport mobila gherla dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon
fotbal feminin u15 gherla bistrita

Fotbal feminin U15 Atletic Olimpia Gherla – Gloria 2018 Bistrița

Nu e uşor să joci împotriva unei echipe, care pe lângă faptul că dispune de resurse financiare superioare, are şi o pepinieră dein vidiat.

Este vorba despre junioarele U15 de la Gloria 2018 Bistriţa, cu care au jucat fetele de la Atletic Olimpia în cadrul etapei a 7-a a campionatului acestei vârste. Desfăşurată pe un teren deosebit de greu, cu noroi, întâlnirea de pe stadionul din parc s-a terminat cu victoria scontată a trupei bistriţene cu 3-1 (2-0). Nici gazdele nu au fost mai prejos, în multe momente ale jocului ridicându-se la nivelul adversarilor. Portarul grupării gherlene, Amalia Costea a avut câteva intervenţii reuşite, însă nici apărarea nu poate fi criticată. Golul gazdelor a fost marcat de atacantul Denisa Moldovan.

Atletic Olimpia a început confruntarea de la sfârşitul săptămânii trecute în alcătuirea: Costea – Morari, Malata, Bogdan, Tasnadi – Mesarăş, Litta – Sălăgean, Pastor, Hodiş – Denisa Moldovan. A mai jucat Lengyel.

În seria a 6-a a campionatului U15, pe primul loc se află Gloria 2018 Bistriţa cu 21 de puncte, urmată de Atletic Olimpia Gherla cu 9 puncte.

În etapa următoare, vineri 17 martie 2023, fetele din Gherla evoluează în deplasare, la Sibiu împotriva echipei locale AS FC Interstars.

Szekely Csaba

foto: Claudiu Capră

angajare loc de munca sofer distributie gherla dej cluj fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns