taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj

Fotbal: Armenopolis Gherla – Potaissa 2011 Turda 4-4 – GALERIE FOTO

De un meci plin de goluri au avut parte spectatorii la partida de fotbal dintre Armenopolis Gherla şi Potaissa 2011 Turda, jucată sâmbătă de la ora 10 la Gherla, pe stadionul „Olimpia”. A fost un meci cu multe ocazii, dar şi cu multe goluri.

Ionuţ Marian a deschis scorul în favoarea gazdelor, în minutul 7. Oaspeţii valorifică două penaltyuri, în minutele 12 şi 25, astfel că la finalul primei reprize, Potaissa conducea cu 1-2.

În minutul 48, George Cotut înscrie pentru Armenopolis, aducând egalitatea pe tabela de marcaj, iar 10 minute mai târziu, oaspeţii capătă din nou avantaj: 2-3.

Până la finalul meciului, Cosmin Crăciun a înscris de două ori, din lovituri liberă (min. 64 şi 90), în timp ce turdenii au mai reuşit un gol, în munutul 84.

galerie foto: imagini din timpul meciului

galerie foto gherla

Juniorii au jucat etapă joi, meciul terminându-se la egalitate, 1-1.

În etapă a III-a a campionatului, Armenopolis Gherla joacă sâmbătă, 19 septembrie, în deplasare la Floreşti, cu Unirea 1946.

sus(9)jos(1)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?