taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
sorin apostu penitenciar gherla

Fostul primar din Cluj-Napoca Sorin Apostu a ajuns din nou la Penitenciarul Gherla

Fostul primar al Clujului Sorin Apostu, a fost condamnat definitiv la patru ani şi şase luni de închisoare pentru luare de mită şi spălare de bani, si a fost adus, miercuri, la Penitenciarul Gherla, transmite Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Gherla, Dan Donciu, a declarat miercuri că după perioada de carantină, de 21 de zile, fostul edil va fi inclus într-un regim de executare a pedepsei.

Apostu s-a mai aflat la Penitenciarul Gherla in luna ianuarie a anului 2012, cand a fost adus alaturi de Calin Stoia, directorul firmei de salubrizare Brantner, inculpat în dosarul de luare de mită al primarului clujean. Pe 30 ianuarie 2012, acestia au fost transferati la Spitalul Penitenciar din Dej, iar pe 15 februarie au fost readusi la Gherla. Pe 22 martie au fost transferati la Targu Mures. Pe 28 septembrie, Sorin Apostu a parasit arestul preventiv, dupa ce a primit decizia de fi judecat in libertate.

In iulie 2013, Curtea de Apel Târgu Mureş l-a condamnat pe Apostu la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru mai multe infracţiuni de corupţie.

Ulterior, magistrații ÎCCJ au dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar față de Sorin Apostu, începând cu data de 24 martie 2014, până la soluționarea definitivă a cauzei.

foto: adevarul.ro

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns