taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
carabinieri

Fosta șefă DIICOT Alina Bica și afaceristul clujean Ioan Bene, prinși în Italia

Fosta şefă a DIICOT Alina Bica, dată în urmărire internațională, a fost prinsă vineri seara în Italia. Alături de ea a fost prins omul de afaceri Ioan Bene.

Anunțul a fost făcut de șeful IGPR, Liviu Vasilescu, care a precizat că prinderea celor doi s-a făcut în urma colabărării cu poliția italiană.

„În această seară au fost depistaţi de colegii noştri, pe teritoriul Italiei, doi urmăriţi internaţional: Alina Bica Mihaela, urmărită internaţional cu mandat european pentru infracţiunea de favorizarea infractorului, condamnată la patru ani la închisoare, şi Bene Ioan, urmărit internaţional cu mandat european de arestare, fiind condamnat în iunie 2020 la 6 ani şi 2 luni pentru evaziune fiscală, fals şi înscrisuri şi uz de fals. În acest moment cei doi sunt în custodia colegilor din Italia. Este doar o chestiune de timp până când îi vom aduce acasă”, a spus Vasilescu.

Bica a fost dată în urmărire pentru că se sustrăgea de la executarea închisorii. Ea era condamnată definitiv în  2019 la 4 ani de închisoare cu executare într-un dosar în care a fost acuzată de DNA că l-a favorizat pe omul de afaceri Ovidiu Tender.

Ioan Bene, acum în vârstă de 51 de ani, născut la Huedin, a fost dat în urmărire la începutul anului 2018. Curtea de Apel Cluj l-a condamnat la închisoare cu executare în dosarul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj Horea Uioreanu şi trebuia să fie depus la Penitenciarul Gherla.

foto: arhiva

sus(20)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns