angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality

gherla artificii anul nou

Focurile de artificii de Anul Nou au adus oamenii în stradă. Care a fost oferta de Revelion – VIDEO

Spectacolul colorat de pe cer din noaptea Anului Nou 2019 a scos oamenii în stradă la Gherla. Înainte de miezul nopții, mulțimile uriașe s-au îndreptat spre centrul orașului, locul tradițional de întâlnire pentru a petrece împreună intrarea în noul an.

video

Pregătiți cu pahare și șampanii, copii și părinți, tineri și vârstnici, au luat parte la spectacolul pirotehnic pregătit de municipalitate pentru a marca acest moment special.

video

Focurile de artificii au răsunat de altfel în tot orașul, la restaurante, cluburi și localuri unde s-au organizat revelioane. Pentru o noapte de petrecere s-au cheltuit între 200 și aproape 300 de lei pentru o persoană, iar oferta a fost diversă, cu DJ, trupe și artiști, efecte speciale și nelipsitele artificii. Cei care și-au rezervat din timp locurile au primit și reduceri.

La revelionul de la restaurantul Fiesta a fost invitată să întrețină atmosfera Anuța Mînecan Nemeș și violonistul Emil Mihai, iar prețul pentru o persoană a fost de 200 de lei, cu artificii la miezul nopții. Un Revelion în stil Bollywood, cu tombolă și artificii s-a organizat la Etrusco, tot pentru 200 de lei. La Mariflor, revelionul a costat 250 de lei, iar la Escape au fost organizate două revelioane. Kitschelionul pentru tineri, cu două echipe de DJ și unde ținuta a fost nonconformistă, a costat 200 de lei de persoană. La celălalt revelion a fost invitată trupa 1 Minut, iar prețul a fost de 270 de lei. Winter Wonderland, un revelion „pe tărâmul de gheață” a avut loc la Pensiunea Ioana, cu muzică live cu Radu Lazăr, DJ, MC și open cocktail bar, care a costat 280 de lei de persoană. A mai fost revelion la Trofeul, dar si la Hayak.

Cei care au avut să evadeze din oraș au luat drumul Clujului. In Piața Unirii a concertat trupa Cargo, iar în Piața Avram Iancu a avut loc un impresionat foc de artificii. Acolo au fost împărțite 700 de șampanii. Si pensiunile montane din toată zona au fost luate cu asalt, pentru un revelion la înălțime.

Petrecerile s-au întins până în zorii zilei, dar pentru cei mai rezistenți urmează afterpaty-uri, în prima zi din 2019.

sus(17)jos(16)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

1 comentariu

  1. Bine ca acuma TOTI STRIGATI SI VA BUCURATI . DA CULMEA CAND SE DAU BANI PT BISERICA ..... VREM SPITALE NU BISERICI . INCA O DATA SE VEDE CE INFLUIENTA ARE PENTRU UNELE PERSOANE TELEVIZIUNEA . ACUMA DACA TV ARATA CUM DANSEAZA LUMEA , A FOST BINE . ACUMA BRUSC NU AVEM NEVOIE DE SPITALE , CRESE , GRADINITE . DA CUM SE DAU BANI PT SF BISERICA SUNT PROBLEME . Acuma vi se pare corect ? Acesti bani nu puteau fi dati la spital ? Televiziunea prosteste multa lume . Imi pare rau ca multi se lasa pacaliti de cei care vor sa distruga ROMANIA .

    sus(18)sus(7)

Lasă un răspuns