ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita
politie ambulanta gherla scandal

Focuri de armă la spital, scandal cu patru răniți

La data de 16 septembrie, în jurul orei 11.50 Poliția municipiului Gherla a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că mai multe persoane ar fi implicate într-un scandal la intersecția străzilor Avram Iancu și Dragoș Vodă.

În baza celor sesizate, au fost dirijate cu prioritate două echipaje de ordine publică și un echipaj de poliție rutieră pentru a restabili ordinea și liniștea publică.

Din primele cercetări a reieșit că, pe fondul unui conflict spontan, mai multe persoane și-au adresat injurii și expresii jignitoare, ulterior patru dintre ele fiind rănite în urma scandalului, fapt pentru care au fost transportate de urgență la o unitate medicală.

În zona unității medicale a izbucnit un nou conflict, de data aceasta polițiștii fiind nevoiți să execute două focuri de avertisment cu arma din dotare, în plan vertical, pentru restabilirea ordinii publice.

Polițiștii au fost sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj.

În cauză se desfășoară activități de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Scandal mare în centrul orașului, au intervenit mai multe echipaje de poliție și ambulanță – VIDEO

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

1 comentariu

  1. Dar jandarmii care o freacă toată ziua prin oraș,unde erau ? ,în parc la umbra ??

Lasă un răspuns