taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
florin dreve lupte cluj

Florin Dreve din Livada, locul I la Campionatul internaţional de juniori de la Cluj-Napoca

La sfârşitul săptămânii trecute, sala de sport „Gheorghe Roman” din parcul spoprtiv „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca a găzduit ediţia a III-a a Campionatului Internaţional de Lupte Libere.

La competiţia Wrestling Challenge International – Memorial Ursu Gelu și Marton Gheorghe, organizată între 17-18 mai de Asociaţia Judeţeană de Lupte Cluj, au participat peste 400 de juniori din 20 de ţări. Au fost prezenţi şi sportrivii secţiei Gherla a CSŞ „Viitorul” Cluj-Napoca.

lupte cluj

foto: Facebook

Dintre elevii antrenorului Valentin Sătmărean, cea mai bună evoluţie a avut campionul naţional de cadeţi şi şcolar, Florin Dreve, care s-a clasat pe locul I în cadrul categoriei 100 kilograme, devenind astfel campion internaţional a României la juniori.

O performanţă excelentă a talentatului luptător din Livada, comuna Iclod, elev al Liceului cu program sportiv din Cluj-Napoca, o mare speranţă a luptelor libere din ţara noastră.

În competiția pe echipe, primul loc a fost ocupat de România, urmată de Bulgaria şi Republica Moldova.

florin dreve lupte cluj

Următoarea competiţie la care vor participa membrii secţiei Gherla a CSŞ „Viitorul” Cluj-Napoca va fi Campionatul Naţional de Juniori II, ce se va desfăşura în Sala Sporturilor din municipiul Constanţa. Şi acolo tinerii sportivi gherleni au şanse mari la medalii.

Szekely Csaba

sus(6)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns