taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
lupte pitesti florin dreve

Sportivul Florin Dreve a câştigat finala Cupei României la lupte libere de la Pitești

De câţiva ani sportul luptelor din comuna Iclod produce talente pe banda rulantă. După Augusta Cuc, în prezent studentă la Universitatea de Arte şi Design din Cluj-Napoca, a urmat un alt luptător de mare perspectivă. Este vorba despre Florin Dreve din localitatea Livada, comuna Iclod.

Între 1-3 noiembrie a avut loc la sala sporturilor din Pitești finala Cupei României Cadeți la lupte greco-romane, lupte feminine și lupte libere.

Florin Dreve s-a clasat pe locul I în cadrul categoriei 110 kilograme la lupte libere, o performanţă deosebită a talentatului sportiv în vârstă de 16 ani, elev al Liceului cu program sportiv din Cluj-Napoca.

Cu ocazia întrecerii de la Piteşti i-a fost înmânată din partea Federaţiei Române de Lupte şi Cupa României.

lupte pitesti florin dreve valentin satmarean

La CSŞ „Viitorul” Cluj-Napoca el este pregătit de antrenorii Valentin Sătmărean şi Vasile Popuţa.

Pentru evoluţiile excelente din ultima perioadă, Florin Dreve a fost convocat şi la lotul naţional de juniori II, în vederea întâlnirii cu reprezentativa Republicii Moldova, care va avea loc la sfârşitul anului.

Szekely Csaba

sus(6)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns