taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
pnl congres florin citu

Florin Cîțu ales președinte al PNL, cum a votat delegația din Gherla

Sâmbătă a avut loc la București Congresul PNL, care a ales noul președinte al partidului. Cei 5000 de participanți au avut de ales între actualul președinte, Ludovic Orban și premierul Florin Cîțu.

Congresul a fost unul animat și s-a desfășurat cu scântei. Din sală s-au auzit fluierături și huiduieli din partea echipei lui Orban, în timpul discursurilor președintelui Klaus Iohannis, un susținător al premierului, dar și în timpul discursului lui Cîțu.

În cursul serii s-au anunțat și rezultatele votului: Florin Cîțu a obținut 2.878 de voturi, adică 60,2% din numărul voturilor valabile, devenind astfel noul președinte al Partidului Național Liberal.

Ludovic Orban a obținut 1.898 de voturi, însemnând 39,7% din total.

congres pnl gherla

La Congresul de la București s-a aflat și o delegație de la Gherla, formată din primarul Ovidiu Drăgan, consilierul județean Iuliu Sămărtean, viceprimarul Paul Măhălean, președintele organizației locale PNL Gherla Vlad Bărbos, consilierul local Marius Mureșan.

congres pnl gherla

foto: Facebook

Iuliu Sămărtean a declarat că premierul Cîțu a fost opțiunea indiscutabilă a delegaților de la Gherla.

După aflarea rezultatelor, Ludovic Orban a anunțat că de luni dimineață nu va mai fi președinte al Camerei Deputaților și că suspendă relațiile cu președintele Klaus Iohannis. „Din acest moment, între Ludovic Orban și Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat”, a spus Orban la finalul congresului.

sus(7)jos(37)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

1 comentariu

  1. Hopaa, s-a prezentat la congres si frumosul de Brad Pitt varianta cheala, c*** politica ce sare dintr-o barca in alta dupa cum ii este interesul, de pe strada ***. Idolulul femeilor din Gherla. Au fost cazuri cand s-au speriat copiii de infatisarea lui si i-au apucat plansul pe strada.
    Ne meritam soarta...

    sus(6)sus(0)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?