hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj

ioan galgoczy floare gherla

Flori de 8 Martie de la meșterul Galgoczy – VIDEO

Neobosit cum îl știm, meșterul Ioan Galgoczy a venit la început de primăvară cu o nouă și plăcută surpriză.

După căruța trasă de reni, scoasă la expunere de sărbători, căsuța veveriței din parcul mare, realizată dintr-un trunchi de copac, iepurașii de paște sau ursulețul din centrul orașului, cu ocazia zilei de 8 Martie, sculptorul a venit cu flori originale, realizate din lemn.

Cea mai impresionantă este „Floarea Cerului”, amplasată în fântâna din centrul parcului mare, realizată din lemn de carpen. Stârnește admirația trecătorilor și lucrarea de lângă o alee ce trece pe lângă Canalul Morii, realizată pe un trunchi de copac, la fel și trandafirii, tot din lemn, din parculețul din centrul orașului.

Meșterul speră că florile sale vor aduce bucurie reprezentantelor sexului frumos în prag de primăvară și își exprimă speranța ca trecătorii să aibă grijă de ele.

Szekely   Csaba

video în continuare

sus(45)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon locuri de munca gherla ferma muncitor tractorist

Lasă un răspuns