taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
dar cadou sarbatori craciun

Flashmob „Un dar de Crăciun pentru un oraș mai bun!”

Locuitorii din gherla sunt invitați duminică, 22 decembrie, de la ora 16, la scena din centrul orașului, la un eveniment organizat de Asociația Grupul de Acțiune Locală Plaiuri Someșene.

Este vorba despre un flashmob intitulat „Un dar de Crăciun pentru un oraș mai bun!”, care propune tuturor manifestări distractive și un prilej de a face un cadou unui copil din comunitate, care frecventează Fundația Porțile Deschise și Clubul Copiilor Gherla.

„Știm cât de uniți și implicați în cauze sociale au fost gherlenii de-a lungului întregului an, de aceea ne propunem să facem o poză cu toata lumea prezentă, având un cadou în mână. Sperăm ca un număr cât mai mare de persoane să dea curs invitației noastre, întrucât ne propunem să colindăm într-un singur glas, să subliniem și faptul că cetățenii acestui oraș au o voce puternică în comunitate”, spun organizatorii.

Pentru cei care nu știu, FlashMobul este o adunare foarte scurtă într-un loc public, participanții efectuând o anumită acțiune neobișnuită pentru o durată scurtă de timp, de obicei câteva minute.

Participanții sunt îndemnați să aducă cu ei, în măsura posibilității, un cadou frumos împachetat, care poate să conțină lucruri nu neapărat noi, dar în stare bună – jucării, rechizite, haine, dulciuri neperisabile etc. Este important ca pe cutiile de cadou să fie trecute genul și vârsta copilului destinatar.

sus(55)jos(69)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

3 comentarii

 1. In perioada aceasta manifestare distractiva ?!!! Cadourile se pot da si altfel...

  sus(14)sus(0)
 2. A fost o manifestare discretă si cu bun simt pentru a darui un cadou copiilor mai putin fericiti! A fost vorba despre unitatea de a darui, dar unitatea lasa de dorit daca e vb de voluntariat. Nu a fost o manifestare distractiva.

  sus(1)sus(12)
 3. ... Bullying la nivel instituţional... să mănânce şi să îmbrace săracii ce ne prisoseşte... să vadă că noi avem!!!...
  ,,Este foamete pe pământ, nu pentru că ar lipsi pâinea, ci fiindcă nu reuşim să-i săturăm pe cei bogaţi.
  citat clasic din Maica Tereza

  sus(6)sus(0)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?