mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer kimbo

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program

flashmob viata gherla

Flashmob pentru viață în centrul orașului – VIDEO

Zeci de persoane, între care mulți părinți și copii, s-au adunat luni după-amiază în parcul din centrul orașului Gherla, pentru a marca jumătatea campaniei „40 de zile pentru viață”, printr-un flashmob.

„Bărbați, fiți bărbați! Femei, fiți femei! Fiți mame!”, a fost mesajul pe care l-au putut auzit trecătorii. S-a cântat și s-au înălțat pancarte cu mesaje anti-avort și pro-viață.

Campania se derulează anul acesta în 50 de țări și peste 600 de orașe. La Gherla sunt implicate în organizare și desfășurare toate cultele din oraș, persoane particulare, voluntari.

„Am ieșit azi în drum, la fel cum o facem timp de 40 de zile lângă spitalul municipal, pentru a crește impactul acestei campanii în rândul oamenilor „, spune Ștefana Hruban, coordonatorul local al acțiunii.

Aceasta a mai precizat că începând din acest an nu se mai face avort fără o consiliere prealabilă, făcută de personalul medical sau de voluntari.

Noutăți și imagini din timpul campaniei de la Gherla sunt postate pe pagina de Facebook „40 de zile pentru viață Gherla”.

video în continuare

sus(16)jos(15)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns