taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
dan muresan

Fiul fostului ministru Ioan Avram Muresan, inchis la Gherla, a decedat subit

Dan Muresan, fiul fostului ministru taranist al Agriculturii Ioan Avram Muresan, aflat acum in detentie in penitenciarul Gherla, a murit subit in camera sa de hotel din Kenya, au confirmat pentru HotNews mai multe surse independente. Dan Muresan avea 32 de ani si lucra pentru o firma britanica de consultanta politica care a pus la punct strategii electorale in tari din Africa de Sud, sud-estul Asiei si Europa de Est.

Dan Muresan ocupa pozitia de coordonator al campaniilor electorale pentru clientii firmei britanice in care activa. In calitate de expert in comunicare politica a coordonat campanii electorale in Texas, Virginia si in tari din estul Europei si Africa. A absolvit London School of Economics si George Washington University, unde a obtinut un masterat in management politic si nationalism.

ioan muresan
foto si text: actualmm.ro
Tatal sau, fostul ministru al Agriculturii Ioan Avram Muresan, a fost condamnat definitiv la sfarsitul lui mai 2012 la 7 ani inchisoare cu executare pentru deturnare de fonduri. Procurorii l-au acuzat pe Ioan Avram Muresan ca, în calitate de ministru, ar fi elaborat in perioada 1999-2000 mai multe rapoarte pentru scoaterea din rezerva de stat a cantitatii de 5.000 de tone ulei, sub forma de imprumut, beneficiar fiind SC Sun Oil din judetul Constanta. In prezent, fostul ministru al Agriculturii isi ispaseste pedeapsa in inchisoarea Gherla.

MAE a comunicat, duminică, la solicitarea MEDIAFAX, că sâmbătă, Ambasada României la Nairobi/Kenya a fost informată “de către un coleg de serviciu al unui cetăţean român că trupul neînsufleţit al acestuia ar fi fost găsit într-un apartament din districtul Nairobi”.

“Conform relatării, cetăţeanul român era angajat la o companie engleză de telecomunicaţii, aflându-se de mai multă vreme în Kenya. Acesta nu îşi înregistrase însă prezenţa pe teritoriul Kenyei la misiunea diplomatică română. Din aceeaşi sursă rezultă că, după sosirea poliţiei, corpul neînsufleţit ar fi fost preluat de o firmă de pompe funebre în vederea efectuării necropsiei şi eliberării certificatelor medicale constatatoare, urmând ca luni, 10 septembrie, un reprezentant al companiei de asigurări competente să deschidă un dosar în acest caz”, se spune în răspunsul MAE la solicitarea MEDIAFAX.

Ambasada României face “toate demersurile necesare pentru obţinerea de la autorităţile locale, în cel mai scurt timp posibil, a informaţiilor oficiale privind decesul cetăţeanului român”.

“De asemenea, Ambasada se află în legătură atât cu reprezentanţii companiei angajatoare, cu firma de pompe funebre, precum şi cu persoana de contact din partea familiei din ţară, în vederea oferirii de asistenţă consulară pentru emiterea tuturor documentelor necesare şi a facilitării transportului în ţară a trupului neînsufleţit al persoanei decedate”, se mai precizează în comunicarea MAE.

“Din pacate este adevarat”, a declarat pentru Adevarul un fost consilier al ministrului Ioan Avram Muresan, Ileana Gaita: “A murit intr-un hotel din Kenya, acolo unde era seful de campanie al unui candidat pentru alegerile generale”.

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns