hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

lupte putna

Final de sezon cu un loc II în Cupa României la lupte pentru sportiva Augusta Cuc

Sezonul competiţional 2018 s-a încheiat pentru luptătorii secţiei Gherla a CSŞ „Viitorul” – CS Universitatea Cluj cu un nou succes.

Componenţii grupării din Gherla, pregătiţi de antrenorul Valentin Sătmărean, au fost prezenţi la mijlocul lunii decembrie la seminifnalele și finalele Cupei României la juniori, lupte libere, lupte feminine și lupte greco-romane, desfăşurate la Sala Sporturilor din localitatea Putna, în judeţul Suceava, unde s-au întrecut reprezentanţii cluburilor din ţară.

Reprezentanţii oraşului de pe Someş s-au întors acasă de pe meleagurile Moldovei cu un loc II, obţinut în cadrul categoriei 57 kilograme de Augusta Cuc. Talentata sportivă născută în localitatea Livada, comuna Iclod este studentă în anul I la Academia de Arte Vizuale „Ion Andreescu” din Cluj-Napoca şi practică luptele de peste 10 ani, având deja un palmares bogat la campionatele naţionale de cadeţi şi juniori.

Molnoș Norbert și Drânda Ciprian sunt supercampionii României de la Cluj, ei clasându-se pe primul loc atât la Campionatul Național, cât și la Cupa României, la aceeași categorie de greutate.

Rezultatele individuale ale sportivilor clujeni

Molnoș Nobert – loc 1 cat. 70 kg
Drânda Ciprian – loc 1 cat. 97 kg
Cuc Augusta – loc 2 cat. 57 kg
Chiorean Gabriel – loc 2 cat. 70 kg
Aștilean Dan – loc 2 cat. 86 kg
Suciu Andrei – loc 3 cat. 65.kg

In întrecerea pe echipe, CSŞ Viitorul – CS U Cluj s-a clasat pe locul doi la întrecerile Cupei României, dupa CSŞ Odorheiu Secuiesc. Locul trei la competiţia de la Putna a revenit formaţiei CSŞ Craiova.

Invitați de onoare ai competiției de la Putna au fost super campionii României la lupte, multiplii campioni olimpici, mondiali și europeni, Ștefan Rusu, Gheorghe Berceanu, Ilie Matei, Nicu Gingă, Petre Dicu și Simion Popescu.

În luna ianuarie 2019, luptătorii gherleni vor efectua un stagiu montan de pregătire în Munţii Apuseni, mai exact în localitatea Albac, unde ei îşi petrec an de an cantonamentele de iarnă.

Szekely Csaba

foto: Ciprian Florentin Cretan

sus(3)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns