taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj
gherla politie

Filtre de poliție în Gherla și pe șoseaua Dej-Cluj, câți vitezomani au căzut în plasă

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Gherla au desfășurat în 24 și 25 iulie o acțiune cu scopul prevenirii accidentelor de circulație produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză și a consumului de alcool.

Au fost instituite filtre rutiere atât în municipiu, cât și pe DN1 C, între localitățile Nima și Fundătura.

Cu ocazia activităților desfășurate, au fost depistați 20 de conducători auto care nu respectau regimul legal de viteză. Șapte dintre aceștia fiind înregistrați cu aparatul radar depășind limita legală de viteză stabilită pentru tronsonul de drum, cu peste 50 km/h. Față de aceștia a fost luată măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

De asemenea, au fost aplicate șapte sancțiuni contravenționale ca urmare a nerespectării altor norme rutiere prevăzute în OUG 195/2002R.

Conducătorii auto opriți pentru control au fost testați cu aparul etilotest, fără a fi constatate nereguli în acest sens.

foto: arhiva/Victor

sus(11)jos(2)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?