taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca infirmier camin varstnici rebeca snatioana gherla dej cluj
femeie biserica plange

Filmul cu crima de la Năsal la final, femeie omorâtă pentru bani, ce spune condamnatul din penitenciarul Gherla – VIDEO

Ancheta Comisarului Antonescu privind crima de la Năsal din 2012 a ajuns la final.

În urmă cu o săptămână, reportajul de televiziune a dezvăluit împrejurările în care tanti Viorica, o femeie de 68 de ani, care locuia singură, a fost prădată și apoi omorâtă. Găsirea autorului a dat bătăi mari de cap polițiștilor și anchetatorilor. Pe lângă faptul că femeia a fost ucisă cu violență, înainte a fost batjocorită în cele mai abject mod.

În cele din urmă, firele au dus la un tânăr de 23 de ani, cantor la o biserică din sat. Acesta a explicat că de fapt nu avea nimic de împărțit cu bătrâna și că voia doar să se răzbune pe nepotul acesteia, care-i datora niște bani.

Nepotul lucra la o firmă de tâmplărie din Gherla și luase împrumut de la cantor bani, dar nu i-a mai înapoiat.

Autorul omorului nu recunoaște nici azi violul asupra femeii și spune că de fapt, în ziua când s-au petrecut faptele, a fost la casa femeii împreună cu nepotul acesteia, cu care s-ar fi înțeles ca astfel să recupereze banii.

video: filmul crimei de la Năsal (partea a II-a)

video: TVR

Tânărul cantor din Năsal este închis acum la Penitenciarul Gherla, condamnat pe viață. Într-un interviu dat din penitenciar, el a povestit despre o scrisoare primită care l-ar scăpa de acuzații.

Știe că pedeapsa lui s-ar putea reduce la 20 de ani și că ar putea trăi din nou liber chiar de pe la 40 de ani. Pe rolul Tribunalului Cluj se află de altfel un dosar de revizuire a pedepsei, deschis în septembrie 2019. Cauza a fost amânată de mai multe ori, iar următorul termen este pe 10 decembrie.

video: interviu cu Paul Grigore Mureșan, din Penitenciarul Gherla (octombrie 2018)

video: B1TV

 

vezi mai jos prima parte

Filmul crimei de la Năsal, o femeie omorâtă, firele au dus unde nimeni nu se aștepta – VIDEO

sus(0)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns