taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
preot biserica

Filmul crimei de la Năsal, o femeie omorâtă, firele au dus unde nimeni nu se aștepta – VIDEO

Era iarna anului 2012 când o veste a cutremurat satul Năsal, o localitate liniștită din comuna Țaga: tanti Viorica a fost omorâtă.

Femeia de 68 de ani locuia singură și a fost găsită într-o baltă de sânge. Poliția a început o anchetă care a avansat greoi și care a cuprins amprentarea tuturor bărbaților din sat, dar și din vecinătate, peste 260 de persoane.

Cu două săptămâni înainte, femeia rămăsese fără banii de pensie, după ce un spărgător i-a pătruns în casă, pe când proprietara era la biserică.

Supărată pe cele întâmplate, femeia s-a dus la preotul din sat, care i-a îndemnat pe credincioși să țină post și rugăciune, pentru ca hoțul să fie găsit.

La scurt timp, tanti Vioica a avut parte de o vizită mai puțin obișnuită: la ea acasă a venit cineva care i-a cerut să renunțe la „afurisenia” de la biserică, pusă pe capul făptașului. Dar femeia n-a mai apucat să afle cine a furat-o.

Suspectul principal a fost un nepot al femeii, care trecea în fiecare săptămână pe la ea, să o mai ajute la treburile casei. Dar amprentarea tuturor bărbaților a dus la o descoperire ciudată. Amprentele unui tânăr, cantor la biserica din sat, erau printre cele găsite în casa femeii.

Criminaliștii au stabilit că acesta este autorul omorului, iar pentru fapta sa, a primit pedeapsa cu închisoarea pe viață, pe care și-o ispășește la Penitenciarul Gherla.

Dar povestea nu se încheie aici. Tânărul ar fi primit în timp ce era după gratii, niște scrisori care i-ar confirma nevinovăția.

„Anchetele comisarului Antonescu”, emisiunea de la televiziunea națională, a făcut o dramatizare a acestui caz care a dat peste cap viața liniștită a oamenilor din Năsal.  Prima parte a fost difuzată joi seara la TVR, iar continuarea va fi transmisă joia viitoare.

video în continuare – filmul crimei de la Năsal

video: TVR

Crimă la Nasal, în comuna Țaga, o femeie a fost omorâtă violent – VIDEO

Filmul crimei de la Năsal la final, o femeie omorâtă pentru bani, condamnatul povestește din penitenciarul Gherla – VIDEO

 

sus(2)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns