mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret
ant man film

Filmele momentului: Ant Man, Pixels si Miniona – VIDEO

Superproducția Marvel Studios/Disney ‘Ant Man’ (‘Omul Furnică’) se menține în fruntea încasărilor în cinematografele nord-americane, potrivit datelor furnizate de societatea Exhibitor Relations, preluate de AFP și portalul boxofficemojo.com.

Cu Paul Rudd în rolul supereroului care se luptă pentru salvarea omenirii, grație unui costum cu ajutorul căruia are abilitatea de a se micșora până la dimensiunile unei insecte, filmul a avut încasări la acest sfârșit de săptămână de 24,7 milioane de dolari, după ce a avut un debut fulminant în weekendul trecut cu încasări de 57,2 de milioane de dolari.

‘Pixels’, o comedie în care Adam Sandler încearcă să împiedice o invazie extraterestră inspirată dintr-un joc al anilor 80, s-a clasat pe locul doi, cu încasări de 24 de milioane de dolari.

Comedia în care joacă Adam Sandler împinge filmul de animație „Minions” pe locul trei. Aventurile omuleților galbeni plecați în căutarea unui nou lider a reușit să aibă încasări de 22 de milioane de dolari pentru al treilea weekend consecutiv.

Pe locul patru se clasează ‘Trainwreck’ regizat de Judd Apatow, un film care prezintă povestea unei tinere libertine care fuge de relațiile de dragoste de durată și care a avut încasări de 17,3 de milioane de dolari. Într-unul din cinematografele unde a fost proiectat acest film au murit trei persoane în incidentul armat survenit în localitatea Lafayette (Louisiana) din sudul SUA.

Filmul Southpaw, în care Jake Gyllenhaal joacă rolul unui boxer, a avut un debut onorabil pe locul cinci, cu încasări de 16,5 de milioane de dolari. Este urmat pe locul șase de filmul ‘Paper Towns’, cu 12,5 milioane de dolari.

Pe locul șapte se clasează filmul de animație al studiourilor Disney/Pixar ‘Inside Out’ care prezintă viața emoționantă a unei fetițe, cu încasări de 7,3 de milioane de dolari, și care a devansat dinozaurii din ‘Jurassic World’ (6,8 milioane de dolari).

Pe ultimele locuri ale box-office-ului se clasează ‘Mr. Holmes’, cu Ian McKellen în rolul unui celebru detectiv în vârstă cu 2,8 milioane de dolari, și ‘Terminator Genisys’, al cincilea film al francizei cu Arnold Schwarzenegger în rolul principal, primit slab de critici, dar cu încasări de 2,4 milioane de dolari. (Agerpres)

sus(1)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns