irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
angajare sofer transport mobila gherla dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon
elevi liceu ana ipatescu gherla

„Fii inteligent pe Internet” – proiect cu elevii de la liceul „Ana Ipătescu”

Pentru a marca Ziua Internațională a Siguranței pe Internet – 7 Februarie 2024 , elevii Liceului Teoretic „Ana Ipătescu” din Gherla au participat la o serie de activități, desfășurate în perioada 5 – 16 februarie. Aceste activități  au ca scop promovarea utilizării într-un mod mai sigur și mai responsabil a tehnologiei online și a telefoanelor mobile de către copii și adolescenți.

În acest sens, activitățile derulate la Liceul Teoretic „Ana Ipătescu” au avut ca obiective principale informarea, sensibilizarea și conștientizarea elevilor cu privire la aspecte legate de siguranța și respectul pe Internet. Proiectul educațional este înscris în cadrul competiției „Eroii Internetului” la nivel național.

Activitățile desfășurate la nivelul claselor au fost precedate de o etapă de pregătire a materialelor, din cadrul orelor de Informatică și TIC. Astfel, elevii au pregătit în această perioadă prezentări PowerPoint, care să ilustreze pericolele ce-i pândesc din spatele ecranului, abordând teme diverse: „Profilul unui copil sau adolescent pe rețele sociale”, „Jocuri online – avantaje și dezavantaje”, „Comunicarea în mediul online”, „Resurse educaționale online”.

Desfășurarea propriu-zisă a activității a constat în prezentarea materialelor de către elevii clasei a VII-a A, urmată de o serie de alte activități, cum ar fi dezbateri, completare de chestionare și lecții interactive.

La activități au participat elevi din clasele a V-a, a VI-a, a VII-a, coordonați de prof. Cosmina Vădan, aceasta avându-i colaboratori pe profesorii diriginți și colegii din catedra de Tehnologii.

elevi liceu ana ipatescu gherla

elevi liceu ana ipatescu gherla

elevi liceu ana ipatescu gherla

elevi liceu ana ipatescu gherla

elevi liceu ana ipatescu gherla

Elevii s-au arătat interesați de tema propusă, întrucât comunicarea online face parte din cotidianul lor. Siguranța și respectul în mediul virtualeste un aspect care îi privește pe toți factorii implicați în procesul educativ: elevi, părinți, profesori.

angajare loc de munca sofer distributie gherla dej cluj fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns