taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
fotbal feminin atletic olimpia gherla sporting lugas

Fetele de la Atletic Olimpia în lacrimi de fericire după prima victorie din campionat, la meciul cu Sporting Lugaș

Firi mai emotive, jucătoarele echipei de fotbal Atletic Olimpia Gherla, au izbucnit în lacrimi la primul gol din meciul de duminică cu Sporting Lugaș 2.

Meciul a fost primul din campionatul ligii a III-a feminin pentru echipa din Gherla. Partida a început de la ora 14, pe vreme numai bună pentru joc, iar pe timpul meciului, în tribunele stadionului municipal au asistat în jur de 200 de spectatori, veniți să vadă în premieră fetele în acțiune.

Scorul a urcat amețitor pentru gazde la 8-0 la pauză și 14-0 la fluierul final. După primul gol, marcat de Carmen Morodan, două jucătoare au plâns de bucurie. A fost și startul lungului șir de atacuri la poartă, într-un meci în care Atletic Olimpia n-a avut adversar.

De cealaltă parte, Sporting Lugaș 2 a fost nevoită să joace cu echipa a doua, întrucât prima echipa a avut meci la Baia Mare. „Dacă aveau pe teren câteva fete din prima echipă, rezultatul ar fi fost altul”, a admis Cosmin Groza, președintele echipei. „Ele au intrat pe teren și după un drum mai lung, din Bihor. Nu cred că se așteptau să găsească o echipa atât de bine pregătită, ca începătoare”.

Marcatoarele meciului au fost Ștefania Moraru cu 4 goluri, Demi Rus cu 4 goluri, Carmen Morodan cu 3 goluri și Diana Cimpean cu 3 goluri.

galerie foto: imagini din timpul meciului

galerie foto gherla„A fost mare bucurie în tribune, un număr neașteptat de spectatori. Le mulțumesc jucătoarelor nou venite la echipă, celor mai vechi, au făcut eforturi foarte mari și se vede prospețimea de la un antrenament la altul. Calitativ a fost un joc extraordinar, n-am văzut în liga a IV-a execuții cum au fost duminică: Ștefania Moraru de la 20 de metri, din viteză, șut în vinclu, două lovituri libere Demi Rus de la 25 de metri, fotocopie la ambele lovituri libere, am avut gol din corner, centrări perfecte în careu, contraatac, faze lucrate, de toate”, a mai declarat Groza. „Mulțumim și sponsorilor care ne-au fost alături în această etapă, care au donat pentru fete, celor de la R&R Gas care au oferit masa după meci, celor care se implică la echipă și desigur, lui Călin Cimpean și Demi Rus, care se ocupă de pregătirea fetelor”.

video: lacrimi de bucurie la finalul meciului

O noua echipa …..o noua provocare…bravo fetelor .. 💛💙💛💙💛💙victorie la debut 💛💙💛💙💛💙💛💙

Publicată de Rosu Trif pe Duminică, 23 Septembrie 2018

Peste două săptămâni, pe fetele de la Atletic Olimpia Gherla le așteaptă un meci mai greu, la Miercurea Ciuc. Ele mai au de susținut un meci de cupa acasă, cu echipa din Târgu Mureș.

sus(20)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns