taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
fotbal fete gherla atletic olimpia independenta baia mare

Fetele de la Atletic Olimpia Gherla atacă campionatul, meci amical cu Independența 2 Baia Mare – VIDEO

Au mai rămas puține zile până la începerea campionatului de fotbal feminin al ligii a III-a, iar pregătirile pentru debut sunt în toi pentru echipa Atletic Olimpia Gherla.

Antrenamentele se derulează de trei ori pe săptămână. După turneul de la Câmpia Turzii de la mijlocul iernii, fetele de la Atletic Olimpia Gherla au intrat pe teren acasă, pentru un meci amical, cu echipa Independența 2 Baia Mare. Partida s-a jucat sâmbătă de la amiază pe stadionul municipal, pe o vreme rece, vânt și soare cu dinți. Pe teren au intrat toate fetele, iar partida s-a încheiat cu scorul de 4-2 în favoarea oaspeților. Jocul a fost arbitrat la centru de Adrian Trif.

De pregătirea echipei din Gherla, formată din 23 de jucătoare, se ocupă Iulia Mera și Alexandra Iușan.

atletic olimpia gherla fete

Portarul Florina Bal pornește cu încredere în noul campionat și știe că de ea depinde extrem de mult evoluția echipei în competiție. La cei 18 ani, eleva liceului Ana Ipătescu a ajuns în formație din pasiunea pentru jocul cu balonul rotund, insuflată de tatăl ei. La antrenamente a învățat disciplina aparte de pe terenul de joc și spune că formează o echipă adevărată cu colegele sale, dintre care unele îi sunt cele mai bune prietene în viața de zi cu zi.

Participarea în campionatul de fotbal este condiționată deocamdată de efectuarea testelor PCR înaintea jocurilor. Csaba Killin, președintele clubului, spune că sunt costuri foarte mari cu echipa, în condițiile în care un astfel de test costă peste 300 de lei. „Am reușit să încheiem un contract cu Spitalul Județean din Bistrița, astfel ne costă doar 200 de lei testul Covid. Și așa e mult, noi așteptăm ca Federația să modifice cât mai urgent protocoalele, astfel încât intrarea pe terenul de joc să se poată face după efectuarea de teste rapide, mult mai ieftine. Însă în condițiile actuale, orice sprijin pe care îl primim este binevenit și de mare ajutor”.

Primul meci din liga a III-a are loc pe 14 martie, în compania echipei Juventus Timișoara. Pe 17 martie, Atletic Olimpia Gherla va juca un meci în Cupa României, la Cisnădie.  Pe 21 a lunii urmează un meci acasă cu Viitorul Arad, pe 28 un joc în deplasare la Craiova, pe 9 aprilie din nou acasă, cu Independența 2 Baia Mare, iar pe 16 aprilie revanșa cu echipa din Cisnădie.

video – selecțiuni din meciul amical

sus(10)jos(2)

Lasă un răspuns