taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
fotbal comisie gherla premiere

Festivitate la Comisia Teritorială de Fotbal Gherla, la final de campionat – FOTO

Comisia Teritorială de Fotbal Gherla a organizat într-un cadru festiv tradiţionala întâlnire de la finalul campionatului 2018-2019, în cadrul unui bilanţ ce a avut loc la restaurantul ”Paloma” de la Nima.

Au participat delegaţii echipelor înscrise în liga a V-a, zona Gherla. Au onorat obişnuita şedinţă de bilanţ a sezonului competiţional recent încheiat preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Cluj, Vasile Marc şi preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri, Mircea Ciglenean.

A fost prezent şi preşedintele Comisiei de Arbitri Gherla, Dorin Baias, care a analizat prestaţia cavalerilor fluierului în campionatul încheiat.

Printre altele, am aflat că în zona Gherla, cel mai tânăr arbitru de fotbal are 16 ani. Iată, ce înseamnă să organizezi în fiecare an cursuri de arbitri şi să promovezi elemente tinere!

Preşedintele Comisiei Teritoriale de Fotbal Gherla, Leon Pal a făcut o sinteză a stagiunii fotbalistice 2018-2019, în care a scos în evidenţa buna organizare a competiţiei din liga a V-a, sportivitatea echipelor și a anunțat că nici o formaţie nu va retrograda, veste primită cu bucurie mai ales de grupările de la coada clasamentului.

După ce la recenta festivitate la nivel județean desfăşurată la Cluj-Napoca a fost premiată echipa câştigătoare a ligii a V-a, zona Gherla, Progresul Nireş şi primarii comunelor Iclod –Emil Pârțoc, Mintiu Gherlii-Dumitru Oltean și Mica – Tiberiu Zelencz, la reuniunea de la Nima au fost acordate diplome celorlalte formaţii.

fotbal comisie gherla premiere

fotbal comisie gherla premiere

fotbal comisie gherla premiere

fotbal comisie gherla premiere

Au fost felicitaţi şi premiaţi delegaţii grupărilor fotbalistice FC Bonţida – Mocan Marcel, Vulturul Ţaga- Ioan Târnovean, Buneşti – Sabin Adorean, Înfrăţirea Livada – Mircea Rus şi ACS Viitorul Răscruci – Vasile Borşan.

De asemenea, pentru contribuţia adusă dezvoltării sportului, a fotbalului în general, a primit diplomă de mulţumire primarul comunei Buza, Ştefan Czegher, prezent la întâlnire, primarii comunelor Bonţida – Emil Cărhaţ, Ţaga – Mîrza Romulus şi viceprimarul comunei Panticeu, Similian Tite.

La şedinţa de bilanţ a luat cuvântul preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Cluj, Vasile Marc, care a mulțumit participanților la întrecere și a trasat câteva sarcini şi responsabilităţi ce revin echipelor din zona Gherlii în ediţia următoare a campionatului, prelucrând şi unele notutăţi ale regulamentului de joc.

Noul campionat de fotbal a ligii a V-a, zona Gherla, va începe în luna august, înscrierea echipelor fiind în plină derulare.

Szekely Csaba

sus(2)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns