taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca infirmier camin varstnici rebeca snatioana gherla dej cluj
fotbal comisie gherla premiere

Festivitate la Comisia Teritorială de Fotbal Gherla, la final de campionat – FOTO

Comisia Teritorială de Fotbal Gherla a organizat într-un cadru festiv tradiţionala întâlnire de la finalul campionatului 2018-2019, în cadrul unui bilanţ ce a avut loc la restaurantul ”Paloma” de la Nima.

Au participat delegaţii echipelor înscrise în liga a V-a, zona Gherla. Au onorat obişnuita şedinţă de bilanţ a sezonului competiţional recent încheiat preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Cluj, Vasile Marc şi preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri, Mircea Ciglenean.

A fost prezent şi preşedintele Comisiei de Arbitri Gherla, Dorin Baias, care a analizat prestaţia cavalerilor fluierului în campionatul încheiat.

Printre altele, am aflat că în zona Gherla, cel mai tânăr arbitru de fotbal are 16 ani. Iată, ce înseamnă să organizezi în fiecare an cursuri de arbitri şi să promovezi elemente tinere!

Preşedintele Comisiei Teritoriale de Fotbal Gherla, Leon Pal a făcut o sinteză a stagiunii fotbalistice 2018-2019, în care a scos în evidenţa buna organizare a competiţiei din liga a V-a, sportivitatea echipelor și a anunțat că nici o formaţie nu va retrograda, veste primită cu bucurie mai ales de grupările de la coada clasamentului.

După ce la recenta festivitate la nivel județean desfăşurată la Cluj-Napoca a fost premiată echipa câştigătoare a ligii a V-a, zona Gherla, Progresul Nireş şi primarii comunelor Iclod –Emil Pârțoc, Mintiu Gherlii-Dumitru Oltean și Mica – Tiberiu Zelencz, la reuniunea de la Nima au fost acordate diplome celorlalte formaţii.

fotbal comisie gherla premiere

fotbal comisie gherla premiere

fotbal comisie gherla premiere

fotbal comisie gherla premiere

Au fost felicitaţi şi premiaţi delegaţii grupărilor fotbalistice FC Bonţida – Mocan Marcel, Vulturul Ţaga- Ioan Târnovean, Buneşti – Sabin Adorean, Înfrăţirea Livada – Mircea Rus şi ACS Viitorul Răscruci – Vasile Borşan.

De asemenea, pentru contribuţia adusă dezvoltării sportului, a fotbalului în general, a primit diplomă de mulţumire primarul comunei Buza, Ştefan Czegher, prezent la întâlnire, primarii comunelor Bonţida – Emil Cărhaţ, Ţaga – Mîrza Romulus şi viceprimarul comunei Panticeu, Similian Tite.

La şedinţa de bilanţ a luat cuvântul preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Cluj, Vasile Marc, care a mulțumit participanților la întrecere și a trasat câteva sarcini şi responsabilităţi ce revin echipelor din zona Gherlii în ediţia următoare a campionatului, prelucrând şi unele notutăţi ale regulamentului de joc.

Noul campionat de fotbal a ligii a V-a, zona Gherla, va începe în luna august, înscrierea echipelor fiind în plină derulare.

Szekely Csaba

sus(2)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns