ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
scoala politie cluj absolvire

Festivitate de absolvire la Școala de Poliție Cluj, un agent a obținut cea mai mare medie din istoria școlii

La festivitatea de acordare a gradului profesional promoției noiembrie 2018 – septembrie 2019, de vineri, 20 septembrie, de la Școala de Agenți de Poliție Septimiu Mureșan din Cluj au luat parte 296 de noi agenți de poliție, dintre care 134 de fete și 162 de băieți.

9,90 – cea mai mare medie de absolvire din istoria școlii, a fost obținută de agent de poliţie Adriana Bodiș, din județul Maramureș, șeful celei de a XVI-a promoții.

scoala politie cluj absolvire

scoala politie cluj absolvire

scoala politie cluj absolvire

La festivitate au participat adjunctul inspectorului general al Poliției Române – chestor de poliție Carmen Camelia Țuicu, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei – Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, subprefectul județului Cluj – Ioan Alin Danci, primarul municipiului Cluj-Napoca – prof. univ. dr Emil Boc, numeroși reprezentanți ai structurilor de ordine publică locale și județene, precum și parteneri educaționali ai școlii clujene de poliție.

Absolvenții se vor prezenta la sediul unității unde au fost repartizați în data de 30 septembrie 2019. Cei 296 de agenți au fost pregătiţi pentru specializarea Ordine Publică.

Înfiinţată în anul 2004, şcoala de poliţie clujeană a pregătit până acum șasesprezece serii de elevi și a inițiat în carieră trei serii de cursanți, reprezentând peste 4.200 de agenţi de poliţie.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns