hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

scoala politie cluj

Festivitate de absolvire la Școala de Agenți de Poliție Cluj – FOTO

Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca a găzduit joi, 1 noiembrie, festivitatea de acordare a gradului profesional unei noi promoții de absolvenți: 292 de agenți de poliție, dintre care 95 de fete și 197 de băieți.

Șeful promoţiei, cu media 9,81, este agent de poliţie Vlad-Ilie Teodosiu-Păducel, din județul Hunedoara.

”Un agent de poliție adevărat este impecabil atât în familie, cât și în societate sau la locul de muncă. În viața oricărei comunități, prezența agentului de poliție este esențială și el trebuie să reprezinte un model social, demn de urmat”, a fost mesajul ministrului Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, citit de către prefectul județului Cluj, Ioan Aurel Cherecheș.

”Intrați în instituție în anul Centenarului Marii Uniri, lucru ce are o simbolistică aparte, urmând să duceți mai departe tradiția Poliției Române de garant al respectării legilor, drepturilor fundamentale și a ordinii sociale”, le-a transmis Inspectorul General al Poliţiei Române, chestor general de poliţie Ioan Buda, reprezentat la festivitate de adjunctul inspectorului general al Poliției Române, comisar-șef de poliție Adrian Ciprian Miron.

scoala politie cluj

scoala politie cluj

scoala politie cluj

Absolvenții se vor prezenta la sediul unității unde au fost repartizați în data de 5 noiembrie 2018. Cei 292 de agenți au fost pregătiţi pentru specializarea Ordine Publică.

Înfiinţată în anul 2004, şcoala de poliţie clujeană a pregătit până acum cincisprezece serii de elevi și a inițiat în carieră trei serii de cursanți, reprezentând peste 3.900 de agenţi de poliţie.

sus(7)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns