taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
gherla fanfara festival majorete szamosujvar news

Festivalul muzicii de fanfară la Gherla

Muzica de promenadă a fost totdeauna îndrăgită în municipiul Gherla, unde fanfara din localitate are un trecut glorios, adică 150 de ani de la înfiinţare. Un adevărat record în materie pe meleagurile noastre.

Nu întâmplător, în oraşul de pe Someş în fiecare an are loc tradiţionalul Festival al muzicii de fanfară, ajuns la ediţia a VII-a.

Duminică, 19 mai 2019 amatorii muzicii și nu numai ei, au posibilitatea de a asista la un adevărat maraton al fanfarelor, Pe scena amenajată în aer liber vor evolua Fanfara „Promenada” din Câmpia Turzii dirijat de Sorin Sălăjan, Fanfara din Rodna (judeţul Bistriţa Năsăud) condus de Szabó Lehel şi Fanfara Municipală Gherla, dirijor Vasile Chiş.

Vor mai completa programul bogat al festivalului Majoretele „Queen Dancing” Gherla, coordonator Andreea Sabo şi formaţia de majorete „MCM GIRLS” a Casei Municipale de Cultură Gherla condusă de Alexandra Chiriac şi Alexandra Blejan.

La ora 16 începe defilarea formaţiilor, cu pornire de la Monumentul Eroilor, iar la ora 17 va debuta programul festivalului.

În caz de timp nefavorabil manifestarea va avea loc în sala Casei Municipale de Cultură.

Szekely Csaba

foto: arhiva

sus(5)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns