taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
2017 trio instrumental transilvan gherla

Festivalul-concurs „Trio Transilvan – Trio Instrumental” la Gherla

Municipiul Gherla găzduieşte duminică, 17 noiembrie 2019, una din cele mai mari manifestări artistice din cadrul Toamnei Culturale, Festivalul-concurs „Trio Transilvan-Trio Instrumental”.

Aflat la cea de a XXV-a ediţie, festivalul reuneşte cele mai bune triouri instrumentale din zona Transilvaniei, mai exact din judeţele Bistriţa-Năsăud, Sălaj, Mureş, Satu Mare şi Cluj.

Evenimentul artistic va debuta la ora 13, cu concursul formaţiilor înscrise, iar la ora 18 are loc premierea concursului şi tradiţionalul spectacol de gală, cu participarea celor mai bune triouri.

La ediţia din anul trecut Marele Premiu „Virgil Medan” al festivalului a fost acordat trioului condus de Alexandru Bob Siminic, care la această ediţie este membru al juriului.

Festivalul-concurs se va desfăşura în sala mare a Casei Municipale de Cultură din Gherla şi este organizat de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj, Primăria Municipiului Gherla şi Casa Municipală de Cultură din localitate.

Szekely Csaba

foto: arhiva

sus(2)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns