angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality

festival celtic transilvania beclean

Festivalul Celtic Transilvania la Beclean – magia pasiunii. Programul

Festivalul Celtic Transilvania este locul binecuvântat în care viața se deschide, eliberând sentimente, lăsând inimile să simtă cu adevărat ce înseamnă frumosul. Cele trei zile în care muzica și istoria se îmbină atât de plăcut, se transformă într-o piatră de hotar ce desparte anul în două perioade: înainte și după Celtic.

Tot ce se întâmplă pe parcursul acestor trei zile magice îți permite să visezi cu ochii deschiși, să trăiești cu adevărat, lăsându-ți imaginația să treacă peste limitele impuse de cotidian.

Sunt sigur că toți cei care am simțit atmosfera de la Festivalul Celtic Transilvania am vrea ca timpul să se oprească, deoarece aici este locul în care devenim ceea ce suntem cu adevărat, iar amintirile noastre se îmbogățesc cu noi și noi experiențe de neuitat.

Muzica devine stăpâna serii și a nopții, iar toți cei prezenți, rockeri sau nu, devin o singură inimă ce bate în ritmul scenei. Totul participă la magia acestui spectacol, peisajul magnific ce înconjoară platoul pe care se desfășoară festivalul, lumina apusului de soare, cerul atât de apropiat, freamătul pădurii ce îmbrățișează acest loc în care energiile se descătușează. Ia astfel naștere un val de bucurie ce traversează întreg platoul, transformându-l într-un tărâm fermecat, ce va rămâne întotdeauna în mințile și inimile noastre.

La Celtic, muzica devine o modalitate de comunicare a ideilor, trăirilor și dorințelor, intensificând sentimentele și permițându-ne să trăim clipe care se vor transforma în amintiri imposibil de uitat.

Trei cuvinte descriu ceea ce se întâmplă aici la festival, iar acestea sunt: Muzică, Pasiune și Prietenie. Nu am spus istorie deoarece aceasta înseamnă de fapt pasiune pentru cunoașterea și re-cunoașterea trecutului. Astfel istoria capătă viață, reconstruind imaginea trecutului și oferindu-ne atât de rara șansă de a ne cunoaște evoluția. Inimoșii oameni care fac posibil acest lucru ne îngăduie să aruncăm o privire plină de farmec în trecutul nostru oferindu-ne astfel ”uneltele” ce ne vor îngădui să construim un viitor luminos.

Festivalul Celtic Transilvania, prin ceea ce naște în inimile noastre, a devenit un capitol important al culturii românești. Poate par pretențioase aceste simple cuvinte, dar sunt întru totul adevărate. Dacă doriți să vă convingeți, veniți la Băile Figa în perioada 19-21 iulie 2019.

Tot ceea ce trăim la Celtic ne ajută să ne eliberăm sufletul și mintea de urâta povară a prejudecăților și să ne deschidem inima spre o existență bazată pe principii și valori adevărate.

După ce vor trece cele trei zile de festival, vom înțelege că pasiunea este cea mai de preț comoară a fiecăruia dintre noi și singura modalitate de a înainta pe drumul sinuos al vieții. Festivalul Celtic Transilvania ne demonstrează fără tăgadă că singura modalitate de a realiza ceva extraordinar este entuziasmul. Frumusețea oamenilor de aici, a celor care au făcut posibilă această întâlnire cu muzica și istoria, ne reamintește de existența prieteniei adevărate, a bucuriei de a împărtăși o fărâmă din inima noastră, din ceea ce ne definește ca ființe.

E nevoie de astfel de evenimente complexe, mai ales acum când ceea ce contează cu adevărat este banalizat și bagatelizat în fiecare zi, când tot mai des uităm că viața nu înseamnă nimic fără iubire.

Festivalul Celtic Transilvania devină până la urmă un drum ce traversează tărâmurile magice ale muzicii, prieteniei și istoriei, dându-ne astfel posibilitatea să trăim o aventură memorabilă.

La final îmi doresc ca fiecare dintre voi să simtă atingerea magică a acestui spațiu în care muzica și istoria se împletesc atât de armonios, pentru a putea înțelege cu adevărat de ce avem nevoie de aceste festival, de această întâlnire cu Muzica, Pasiunea și Prietenia.

Călin Acu

PROGRAM FESTIVALUL CELTIC TRANSILVANIA 19-21 iulie 2019

VINERI, 19 iulie 2019

12.00 – Deschiderea “Satului Celtic” pentru public
12.00 – 18.00 – Activități de reconstituire istorică, ateliere interactive și demonstrații pentru public în “Satul celtic”
17.00 – 01.00 – Concerte rock

SÂMBĂTĂ, 20 iulie

10.00 – 18.00 – Activități istorice interactive în “Satul celtic”
12.00 – 14.00 – Parada moto – Traseul: Platou Figa – intrare pe DN – deplasare spre Dej – întoarcerea la Restaurantul Regal Coldău – parcare Primăria Beclean, cu stationare 30 minute pentru publicul larg – întoarcere la platoul festivalului din Băile Figa.
14.00 – 15.00 – Lansarte de carte. “Celtic. Reântâlnirea”, al doilea volum al trilogiei “Celtic” de Călin Acu. Prezentare făcuta de către autor și sesiune de autografe. Locație – Sediul GAL Ținutul Haiducilor, Băile Figa
17.00 – 01.00 – Concerte rock

DUMINICĂ, 21 iulie

10.00 – 18.00 – Activități de reconstituire istorică, ateliere interactive și demonstrații pentru public în “Satul celtic”
17.00 – 01.00 – Concerte rock

Zilnic vor avea loc diverse întreceri și activități distractive și recreative, târguri meșteșugărești.

Festivalul Celtic Transilvania la Băile Figa, lângă Beclean, ce ți se pregătește în 2019

sus(2)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns