taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej

Festival de goluri la meciul Atletic Olimpia – CFR Dej. Armenopolis a pierdut cu CSM Câmpia Turzii – VIDEO

Nu au avut ce regreta cei peste 100 de suporteri ai formaţiei Atletic Olimpia Gherla, care sâmbătă după amiază, în loc de mici şi grătare la iarbă verde, au ales stadionul din parcul municipiului, unde au avut parte de un adevărat festival de goluri. A fost primul meci din retur la care a fost nevoie de pauză de apă, din cauza căldurii de afară: 26 de grade la umbră.

Elevii antrenorului Adrian Trif s-au dezlănţuit şi au perforat poarta ceferiştilor dejeni cu nu mai puţin de 11 goluri.

Chiar dacă echipa gherleană a avut în faţă o trupă de juniori, trebuie apreciată ambiţia şi voinţa fotbaliştilor conduşi de Kilin Csaba de a face spectacol. Gazdele au dominat întâlnirea de la un capăt la altul, dejenii apropiindu-se doar de trei ori de poarta apărată de Darius Sălăgean, care mai mult a şomat în acest joc. De cealaltă parte, portarul Ioan Kun a avut mult de lucru. A încasat de 11 ori, dar a reuşit să blocheze un penalti.

Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 4-0, prin golurile marcate de Paul Berende (minutul 13), Cosmin Mureşan în minutul 20, din lovitură liberă de la 20 metri, Paul Stupinean din penalti în minutul 32 şi Ovidiu Bondor cu un eurogol în minutul 37, după un şut de la 35 metri.

În partea a doua a confruntării, superioritatea netă a gazdelor şi-a spus și mai tare cuvântul, cu o adevărată ploaie de goluri. Au marcat pe rând Marius Codorean (minutul 65), Mihai Vădan (minutele 71 şi 83), Andrei Sîmboan (minutele 73 şi 77), Simion Gorgan (minutul 86) şi Darius Ţinteşan (minutul 89). Un scor fluviu, 11-0, care reflectă, de fapt, diferenţa de valare dintre cele două garnituri.

galerie foto: imagini de la meci

galerie foto gherlaAtletic Olimpia: Darius Sălăgean – Andrei Sîmboan, Paul Sâmboan, Dan Sacu, Paul Stupinean (65 Codorean Marius) – Zoltan Balint, Vasile Dascăl, Simion Gorgan – Cosmin Mureşan, Paul Berende (64 Mihai Vădan), Ovidiu Bondor (64 Darius Ţinteşan).

CFR Dej: Ioan Kun – Rareş Câmpeanu, Vasile Boldor, Antonio Bărăgan, Antoniu Rus – Daniel Vereş, Ionuț Cristian Tecar,  Alex Matei,  Eduard Papp – Ionuţ Poleac, Emanuel Cociş (65 Ionuţ Peter).

A arbitrat fără greşeală brigada formată din Dragoş Lunca la centru şi asistenţii Eusebiu Irina Petru şi Székely Zsolt, toţi din Cluj-Napoca.

video in continuare

În etapa anterioară, jucată pe 21 aprilie, în deplasare, Atletic Olimpia a pierdut cu 3-1 meciul cu Unirea Tritenii de Jos. Singurul gol al oaspeților a fost înscris de Dascăl, în ultimul minut din prima repriză. Pentru Unirea au marcat Pintilie (min. 26), Bărbos (min 58) și Tot (min. 85).

Armenopolis înfrântă la Câmpia Turzii

Tot sâmbătă, de la ora 11, Armenopolis Gherla a jucat pe stadionul „Mihai Adam” din Câmpia Turzii meciul cu CSM din localitate. A fost 6-2 pentru gazde la finalul meciului, cu 2-1 la pauză.

Scorul a fost deschis în minutul 13 de Sebastian Moldovan, iar egalarea a venit după 6 minute, prin Ștefan Precup. În scurt timp, CSM a luat din nou conducerea, prin golul lui Ioan Ștefan (min. 22).

Turdenii și-au adjudecat a două repriză, cu încă patru goluri: Tescar (min. 62), Ștefan (min. 67), Cămărașan (min. 72), Chișu (min. 76). Ultimul gol al meciului a venit din partea oaspeților, în minutul 82, prin Marius Mureșan. Din minutul 60, Armenopolis a rămas în zece oameni pe teren, după ce Bocoș a fost eliminat.

CSM Câmpia Turzii: Varga, Tescar, Ștefan, Oltean, Nicola, Moldovan S, Molodvan M, Moldovan D, Ionele, Duma, Cămărășan. Au mai intrat Pozmosan, Moisa, Ghemes, Felderean, Chișu.

Armenopolis Gherla: Oltean, Mureșan M, Mureșan I, Mureșan F, Morar, Maier, Codorean, Bocoș, Bikfalvi, Precup, Roman.

Rezultatele etapei 24

  • ATLETIC OLIMPIA Gherla – CFR Dej 11 – 0
  • ARIEȘUL Mihai Viteazu – UNIREA Tritenii de Jos – 0-2
  • FC UNIVERSITATEA 2 Cluj – SPORTING Apahida 1 – 2
  • CSM Câmpia-Turzii – ARMENOPOLIS Gherla 6 – 2
  • SOMEȘUL Gilău – CS Florești 1 – 2
  • VULTURUL Mintiu-Gherlii – VIITORUL Feleacu – 3-0 (oaspetii nu s-au prezentat)
  • STICLA ARIEȘUL Turda – VIILE Dejului 10 – 0

Unirea Iclod avea programat duminică de la ora 11 meciul cu Viitorul Mihai Georgescu, echipă retrasă din campionat.

Pe 4 mai, Atletic Olimpia are din nou meci, cu Viitorul Feleacu, iar pe 5 mai Armenopolis Gherla va juca cu Someșul Gilău.

În clasamentul AJF, Atletic Olimpia Gherla a revenit deocamdată pe locul 3, după Sticla Arieșul Turda și CS Florești, iar Armenopolis este pe locul 11.

Szekely Csaba

sus(3)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns