taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
viol gherla

Femeie violată de 18 ori în 10 zile la Turda, violatorul arestat după ce victima a reușit să scape

10 zile de violuri a suportat o femeie la Turda, după ce a fost sechestrată de un bărbat. Când a reușit să scape, a anunțat poliția.

În perioada 11-20 octombrie 2020, prin constrângere fizică şi psihică, bărbatul a lipsit-o de libertate la domiciliul său pe femeie.

În perioada respectivă, a obligat-o, contrar voinţei sale, să întreţină zilnic raporturi sexuale normale (de 18 ori) şi a exercitat în mod repetat acte de violenţă fizică asupra acesteia (de 4 ori).

În cele din urmă, femeia a reușit să scape și a anunțat poliția.

L.C. este cercetat pentru săvârşirea infracţiuniIor de lipsire de libertate in mod ilegal, viol in formă continuată (18 acte materiale) şi lovire sau alte violenţe în formă continuată (4 acte materiale).

Propunerea formulată de parchet a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Turda, care a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.

foto: arhiva

sus(2)jos(14)

Lasă un răspuns