taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
politist noapte politie

Femeie lovită mortal pe trotuar de o mașină la Cluj, la volan un șofer băut, care a fugit de la locul accidentului

O femeie și-a pierdut viața vineri seara la Cluj-Napoca, după ce a fost lovită de o mașină.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 20. Conducătorul unui autoturism, cetățean străin, de 38 de ani, din Finlanda, care se deplasa pe strada Romul Ladea, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare.

Mașina a pătruns pe trotuar, unde a surprins si accidentat o femeie în vârstă de 45 de ani, din Cluj-Napoca.

Au intervenit echipaje medicale, care au efectuat manevre de resuscitare, dar acestea au rămas fără rezultat, astfel că medicii au declarat decesul femeii.

După producerea evenimentului, șoferul a fugit de la locul accidentului. O persoană l-ar fi urmărit, iar în cele din urmă conducătorul auto a ajuns pe mâinile polițiștilor. Aceștia l-au testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0.97 mg/l alcoool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției si conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

foto: arhiva

sus(1)jos(7)

Lasă un răspuns