hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

accident cluj mortal hala

Femeie lovită mortal de o autoutilitară care mergea cu spatele la hala agro din Cluj

O femeie și-a pierdut viață miercuri dimineață la Cluj, în urma unui grav accident rutier.

În jurul orei 7,30, un șofer de 25 de ani din comuna Livezeni din județul Mureș, aflat la volanul unei autoutilitare, pe strada Ploiești din Cluj-Napoca, în spatele pieței agroalimentare din Piață Mihai Viteazu, a efectuat o manevră de mers cu spatele fără să se asigure corspunzător și a lovit o femeie în vârstă de 66 de ani, din Cluj-Napoca.

Medicii sosiți la fața locului au efectuat manevre de resuscitare a femeii, găsită în stop cardio-respirator și cu traumatisme severe la nivelul capului, a coloanei cervicale, a căilor respiratorii.

Încercările pompierilor și medicilor de pe ambulanța SMURD au durat 20 de minute, însă nu au putut readuce semnalele vitale pentru persoană rănită în accident, astfel încât a fost declarat decesul de către medicul prezent la locul evenimentului.

Șoferul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

În acest caz s-a deshcis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Polițiștii atrag atenția șoferilor să fie prudenți, mai ales în condițiile meteo actuale.

sus(1)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns