hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

ochelari vedere gherla gama optic dej clujapartament vanzare gherla dej cluj

conte restaurant gherla angajare ospatar livrare la domiciliu

politist masca cadavru samboieni sanmartin cluj

Femeie găsită carbonizată la Sâmboieni, în Sânmartin, după ce a luat foc într-o bucătărie – VIDEO

Rudele unei femei care locuia într-o gospodărie din localitatea Sâmboieni, comuna Sânmartin, au avut parte duminică seara de o descoperire macabră.

Din primele informații, femeia, în vârstă de aproximativ 80 de ani, a fost găsită carbonizată, în curtea casei. Cadavrul prezenta arsuri pe o suprafață mare a corpului.

La locul evenimentului a intervenit poliția și un echipaj medical, care a constatat decesul.

Este posibil ca femeia să fi încercat să aprindă focul în casă și să-i fi luat foc hainele.

ACTUALIZARE

Polițiștii de la Secția Rurală 7 Gherla au fost sesizați duminică în jurul orei 17,30 despre faptul că în curtea unui imobil s-ar afla un cadavru. O echipă de cercetare s-a deplasat la fața locului, iar în curtea casei respective, în fața unei bucătării de vara, a fost găsit trupul unei femei în vârstă de 83 de ani.

Din cercetări a rezultat că femeia, care locuia singură, aflată în bucătărie, ar fi folosit o brichetă și substanțe inflamabile, ar fi părăsit cuprinsa de flăcări incinta și ar fi căzut la pământ.

Cadavrul a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs decesul.

video în continuare

sus(5)jos(3)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

coafor chirie inchiriat gherla dej cluj spatiu

Lasă un răspuns