taxi gherla telefon
taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
disparuta floresti cluj

Femeie dispărută din Cluj de trei săptămâni, găsită moartă

O femeie dată dispărută a fost găsită moartă. Mihalea Moisin, în vârstă de 41 de ani, era din Florești, județul Cluj. Pe 8 februarie, ea a plecat de acasă, iar apropiații nu au mai reușit să ia legătura cu ea.

În noaptea de 27/28 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, au efectuat percheziții pe raza localității Războieni din județul Alba.

În urma acestora, a fost descoperit cadavrul femeii dispărute. De asemenea, a fost identificat un bărbat în vârstă de 47 de ani, din județul Alba, bănuit de uciderea femeii.

disparuta floresti cluj

Din investigațiil a rezultat că pe 8 februarie 2020, femeia s-ar fi deplasat în mod voluntar la domiciliul bărbatului. Aici a izbucnit un conflict între cei doi, iar bărbatul a devenit violent. În urma loviturilor aplicate, femeia a decedat. Apoi bărbatul a ascuns cadavrul într-o anexă a clădirii în care acesta locuia.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic Cluj. De asemenea, au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și al Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor.

foto: arhiva

sus(17)jos(16)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns