taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
cort coronavirus cluj

Femeie din Jucu urmărită penal, era infectată cu Coronavirus și a îmbolnăvit un contact

Ministerul Public anunță că în data de 17 martie 2020, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca s-a înregistrat un dosar de urmărire penală. după ce s-a dispus începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în declaraţii şi zădărnicirea combaterii bolilor.

O persoană care s-a întors din Italia nu a declarat că vine dintr-o zonă de risc major, iar după ce a ajuns în  Cluj-Napoca, nu a rămas în autoizolare la domiciliu, ci a intrat în contact cu mai multe persoane, fiind ulterior depistată pozitiv la testul pentru coronavirusul gripal COVID-19. În urma anchetelor epidemiologice efectuate s-a constatat că una dintre persoanele cu care a intrat în contact a fost depistată, de asemenea, pozitiv cu coronavirusul gripal COVID-19.

Evz.ro scrie că femeia are 33 de ani și locuiește în comuna Jucu, județul Cluj. Aceasta s-a întors din Italia în seara zilei de 6 martie 2020, venind în România pe un traseu ocolit, de la Milano – Germania – Cluj.

Femeia a intrat în România cu o mașină în care se mai aflau un bărbat din Oradea și o femeie din Caraș Severin. Clujeanca a vrut să rămână la niște rude, care au refuzat-o când au aflat de unde vine. A doua zi, femeia s-a simțit rău și a mers la Clinica de Boli Infecțioase, unde a fost internată de urgență, fiind diagnosticată pozitiv cu coronavirus. Contactul din Oradea a fost declarat pozitiv pe data de 11 martie 2020.

foto: arhiva

sus(13)jos(46)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns